Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έκτακτη σύσκεψη Παπούλια-Παπανδρέου.


Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό – Έκτακτη σύσκεψη Παπούλια-Παπανδρέου.

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέπτεται το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα επισκεφθεί στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Η ενημέρωση θα αφορά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τις δρομολογημένες, ήδη, κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την ψήφισή του.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για την εμμονή του στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, καθώς και για τη στάση που τηρούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόσο στο θέμα της συνεννόησης όσο και σχετικά με τη στάση που δηλώνουν ότι θα τηρήσουν κατά τη συζήτηση και ψήφισή του στη Βουλή.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ματαίωσε το πρόγραμμά του για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, εν μέσω θύελλας στην κυβέρνηση.

και η δήλωση 
του βουλευτή Κοζάνης Α. Αθανασιάδη 
ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο επισπεύδουν τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ έχει προγραμματιστεί και περικύκλωση της Βουλής από τους “Αγανακτισμένους” πολίτες, με στόχο να εμποδιστούν οι βουλευτές και να αποτραπεί η κατάθεση και η συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου.

http://news247.gr/ellada/politiki/papoylias_papandreoy_synanthsh.1105382.html
ttp://gdailynews.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: