Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το δις εξαμαρτείν…




Το δις εξαμαρτείν…



Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι δεν πρέπει να υποβάλεις από μόνος σου πρόθυμα την παραίτησή σου γιατί ενίοτε γίνεται δεκτή!

Ε, αφού τώρα ο πρωθυπουργός απέκρουσε την άθλια απόπειρα της Ν.Δ να δεχθεί την παραίτησή του, τι τον θέλει τον ανασχηματισμό; Το δις εξαμαρτείν…

Κι αν καταλήξει αύριο δώδεκα το βράδυ με τους ίδιους στις ίδιες θέσεις (μετά από τόσες πιέσεις που φάνηκαν ικανοί να του εξασκούν) τι θα κάνει; Θα προκηρύξει για την Δευτέρα εκλογές;

Σακ βουαγιάααζ!

Θ.Α.

Πηγή:
http://www.protothema.gr/gnomes/?aid=128287


Δηλώσεις Παπανδρέου – Σαμαρά.


Γ. Παπανδρέου: Θα ανακοινώσω νέα κυβέρνηση αύριο και θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης.

“Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, τον δρόμο του καθήκοντος”, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, ανακοίνωσε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του και αίτημα στη Βουλή για ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης.

Εκλογές ζητά ο Αντώνης Σαμαράς.

Εκλογές ζήτησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

«Ο κ. Παπανδρέου έκανε τις επιλογές του και ο λαός μπορεί να κρίνει. Ο αυριανός ανασχηματισμός έχει να κάνει με πρόσωπα και ισορροπίες», ανέφερε στην δήλωσή του o κ. Σαμαράς.

«Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό η κυβερνητική πολιτική θα παραμείνει η ίδια. Στη ΝΔ συνεχίζουμε  τον αγώνα για αλλαγή πολιτικής. Και αλλαγή πλέον του ίδιου του πολιτικού σκηνικού. Είναι πλέον σαφές ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση είναι ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Αναφέρει ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και ότι ο κ. Παπανδρέου αρχικά δέχθηκε και τελικά τα απέρριψε.

«Έτσι χάθηκε μία ιστορική ευκαιρία» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

http://gdailynews.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: