Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Η Ενωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών ζητάει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, με επιστολή του προέδρου της Κ. Πυλαρινού. 

Αντε και οι τωρινοί παιδιά…


 
 
Ο πρόεδρος της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κ. Πυλαρινός, πρωην βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφτηκε εχθές τους “300 έλληνες” στην πλατεία Συντάγματος, και τους παρέδωσε μια επιστολή εκ μέρους της Ενωσης και τους ζήτησε να την διαβάσουν από τα μεγάφωνα και γενικά να την δημοσιοποιήσουν.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής παρακάτω.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ηρθα εδώ για να εξομολογηθώ δημόσια την ενοχή μας.

Εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί φτάσαμε εδώ. Αλλα ήταν τα οράματά μα, οι αγώνες μας και οι ελπίδες μας και αλλού καταλήξαμε, συντρίβοντας την ζωή και τις ελπίδες των νέων αυτού του τόπου.

Ζητούμε για οτι αρνητικό και λαθεμένο κάναμε συγγνώμη.

Πιστέψτε, όλοι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές σας ζητούμε συγγνώμη.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν σας πρόδωσε. Εμείς οι άνθρωποι οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας, σας προδώσαμε.

Μέσα σε χιλιάδες λέξεις δικαιολογημένης οργής ακούστε πρόσθετα και κάποιες λέξεις αντικειμενικής αλήθειας: Μη πετροβολάτε τους δημοσιογράφους. Η πλειοψηφία τους πολλές φορές μας υπέδειξε και μας φώτισε και εμείς τους αγνοήσαμε. Μην αποδοκιμάζετε τους έλληνες αστυνομικούς. Είναι ένστολα παιδιά του λαού που εκτελούν το συνταγματικό τους καθήκον. Μην απαξιώνετε την Δικαιοσύνη, είναι η μόνο ασπίδα προστασίας από τις αυθαιρεσίες της πολιτείας.

Κ. Πυλαρινός
Σύνταγμα 5/6/2011
 
Δεν ξέρω γιατι αυτή την στιγμή διαλέγει η Ενωση τ. βουλευτών και ευρωβουλευτών να ζητήσει συγγνώμη. Δεν ξέρω κατά πόσον συμφωνούν όλοι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές με την συγγνώμη αυτή. Και τι σημαίνει μια τέτοια κίνηση αυτή την ώρα.

Θα ήθελα να δω τους νυν βουλευτές να ζητούν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το έγκλημα. Και κυρίως τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων.

Κι αν θέλει η Ενωση του κ. Πυλαρινού να είναι χρήσιμη στον λαό, και να δεχθούμε την συγγνώμη τους με ειλικρίνεια, ας κάνει η Ενωσή τους παράσταση στους πολιτικούς αρχηγούς, στον πρόεδρο της δημοκρατίας και της βουλής, με πρόταση να βγουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Θραξ Αναρμόδιος
το είδα στους “300 έλληνες” 
 
http://saktsak.blogspot.com/2011/06/blog-post_878.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: