Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συναίνεση του λαού χρειάζεται και όχι των αρχηγών!

Αλλιώς θα πάρει φωτιά όλη η χώρα 
με τα μέτρα που θέλουν να περάσουν 
και στέλνουν τον κόσμο 
στη φτώχεια και τη δυστυχία

Έχουν αναγάγει τα αφεντικά μας και οι ντόπιοι «κολαούζοι» τους σε μέγα θέμα της χώρας τη συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων κι όποιου άλλου πρόθυμου προσφερθεί, και αν δεν υπάρξει θα έρθει η συντέλεια της χώρας!

Θεωρούν τη συναίνεση ως το απαραίτητο φάρμακο που θα ναρκώσει τον κόσμο, ώστε να καταπιεί, χωρίς να αντιδράσει, τα ακόμη πιο σκληρά και χωρίς έλεος μέτρα που του έχουν ράψει...


Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Ζουν έξω από κάθε πραγματικότητα. Είναι το λιγότερο αφελείς και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ αν νομίζουν ότι ο λαός είναι άβουλος, πιόνι που το κάνουν ό,τι θέλουν, στρατιωτάκια που θα πειθαρχήσουν σ’ ό,τι διατάξουν οι δύο αρχηγοί, ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μια και όπως φάνηκε την ίδια αντίληψη έχει, ότι αυτό που λείπει είναι η συναίνεση Παπανδρέου - Σαμαρά.

Και από κείνη τη στιγμή όλα θα πάνε περίφημα και θα μπει η χώρα στην οδό της σωτηρίας...

Ξυπνήστε όλοι σας.

Λάδι στη φωτιά που θ’ ανάψει σ’ όλη τη χώρα από απεργίες, διαδηλώσεις και καταλήψεις, φιτίλι στο καζάνι που βράζει θα είναι μια συναίνεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα έχουν οι πολίτες την απόδειξη στα χέρια τους ότι αυτοί που μας φέρανε εδώ, αυτοί που τα φάγανε συναίνεσαν σε νέο φαγοπότι.

Συναίνεση του ΛΑΟΥ χρειάζεται. Και το βλέπετε κάθε μέρα και πιο έντονα. Στην Πλατεία Συντάγματος. Στον Πύργο της Θεσσαλονίκης. Σ’ όλες τις μεγάλες πόλεις.

Αυτόν πρέπει να πείσετε, κύριε πρωθυπουργέ, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας και κύριοι της «τρόικας», που μας κουνάτε το δάχτυλο και μας δείχνετε το μαστίγιο, χωρίς καν μια σταλιά... καρότο...

Ότι τα μέτρα είναι για το καλό του και όχι για... ηλεκτροσόκ του... Και δεν τον καταδικάζουν για χρόνια στα κάτεργα. Σε μόνιμη φτώχεια και δυστυχία. Έχοντας χάσει ό,τι έχτισε με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα μια ζωή.

Συναίνεση όμως ποια, μετά τη θηλιά που βάλατε προχθές με το πρόγραμμα παράδοσης των πάντων, της χώρας όλης, που υπογράψατε, κύριε Παπανδρέου; Και το οποίο δεν οδηγεί πουθενά αλλού από κατευθείαν στην οδό Αναπαύσεως... 

Μάκης Κουρής 

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=67319&colid=3&dt=2011-06-05%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια: