Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ





Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε χθεσινή ερώτηση δημοσιογράφου αν οι Ευρωπαίοι οικονομικοί παράγοντες ενδιαφέρονται για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή για τους αριθμούς και τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας απάντησε ότι οι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται μόνο για τους αριθμούς.

Αυτό δεν πρέπει να μας παραξενεύει. Άλλωστε και η κα  Μέρκελ με την πρόσφατη δήλωσή της  ότι "αγοράζουμε χρόνο για την Ελλάδα", μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε  μετά πλήρους βεβαιότητας  ότι:

α) Δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξή μας, το αντίθετο μάλιστα, 

β) Η ασφυξία του Ελληνικού λαού αποσκοπεί στο να προλάβουν να πάρουν όσα πανωτόκια γίνεται από εικονικές εισροές χρημάτων 

γ) Το 2014, όταν υπογείως θα έχουν οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία τους ξεφορτωθεί τα ελληνικά ομόλογα και θα τα έχουν αγοράσει οι Έλληνες, καθώς και κάποιοι εκτός ΕΕ τα οικονομικά σκουπίδια, τότε θα μας τραβήξουν το σωληνάκι της ζωής. 

Ο 'θάνατος" της χώρας, που έχει ήδη ξεκινήσει με τα μέτρα της «Ελληνικής Κυβέρνησης» ,  θα ολοκληρωθεί  με τον επώδυνο και αργό θάνατο της μεσαίας και της κατώτερης τάξης για να ακολουθήσει ο ενταφιασμός ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (εκτός των απάτριδων μεγαλοκεφαλαιούχων που έχουν φυγαδεύσει τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό) με την ολοκληρωτική κατάρρευση και την πτώχευση του κράτους μας, το οποίο μάλιστα θα έχει επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο με τα άνευ αποτελέσματος μνημονιακά δάνεια.

Γι' αυτό και οι δυνάστες μας αρνούνται οιαδήποτε διαπραγμάτευση αναπτυξιακού χαρακτήρα, γι' αυτό και οι οπαδοί του μνημονίου είναι φαιδροί και επικίνδυνοι, γι' αυτό και οι φυλλάδες και τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης εκβιάζουν τον κοσμάκη και απειλούν. 

Η κατάσταση θυμίζει σχέδιο Ανάν επί τα χείρω... Μόνο που τότε βρέθηκε ένας Παπαδόπουλος να σώσει την Κύπρο και τον Κυπριακό Ελληνισμό. 

Εμάς ποιος θα μας σώσει; 

Η απάντηση στο ερώτημα είναι μία. Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ και πέρα από τις κομματικές του πεποιθήσεις ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Γιαυτό στις 28 και 29 Ιουνίου ας κατέβουμε όλοι με τις οικογένειες μας  στο Σύνταγμα σε μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση και όσοι δεν μπορούν  ας κατέβουν με τις οικογένειές τους στις πλατείες των πόλεων τους με το παρακάτω ένα ενιαίο σύνθημα που θα δηλώνει την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , τον ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΜΑΣ, και την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ


Όχι κάποιο κόμμα αλλά μόνο Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: