Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Απάντηση στην επαίσχυντη απολυταρχική επιστολή της BILD






Απάντηση στην επαίσχυντη απολυταρχική επιστολή της BILD 

 

 

Επιστολή προς τον εκδότη και αρχισυντάκτη της Bild Kai Diekmann σε απάντηση του απολυταρχικού, μειωτικού, εκφοβιστικού και εκβιαστικού τελεσίγραφου της φυλλάδας του προς τους Έλληνες ψηφοφόρους
 
Του Πέτρου Αργυρίου

Αγαπητέ Kai.

Είσαι εκδότης μιας φυλλάδας που απευθύνεται σε ένα περήφανο λαό, τους Γερμανούς, θεωρώντας ότι η γερμανική υπερηφάνεια θα τονωθεί ακόμη περισσότερο με την ατίμωση των Ελλήνων. Αύριο, για πολλαπλή φορά βγάζεις φύλο. Εσύ λες: Τιμούμε την ελευθεροτυπία και την ελευθερία λόγου. Ένας Έλληνας συγγραφέας σου λέει: Την ελευθεροτυπία την έχετε στο χέρι σας. Έχει διαφορά. Εσύ λες: “Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.” Εμείς λέμε: Δεν φθονήσαμε ποτέ τα δισεκατομμύρια των Γερμανών. Αντιθέτως χαιρόμαστε που οι Γερμανοί τα πηγαίνουν τόσο καλά- προς το παρόν. Για κάποιον που μπορεί να έχει ότι θέλει η λέξη χρειάζομαι είναι άγνωστη λέξη. 

Οι Έλληνες δε θέλουν τα δισεκατομμύρια των Γερμανών. Θέλουν τα λεφτά τους πίσω. Τη ζωή τους πίσω. Θέλουν αξιοπρέπεια. Θέλουν δικαιοσύνη. Α ναι και θέλουν ονόματα. Τα ονόματα των διεφθαρμένων πολιτικών που τα πήραν από τη Siemens και από άλλες Γερμανικές εταιρίες ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο. 

 Ναι κύριε Diekmann. Μας ζητήσατε να ψηφίσουμε αυτούς που ο γερμανικός πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά και με αποδείξεις πόσο διεφθαρμένοι είναι. Αφού θέλετε τόσο πολύ να φτιάξουμε τη χώρα μας, αντί να χώνετε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε ένα άπατο βαρέλι μιας μικρής χώρας την οποία χρησιμοποιείτε για ξέπλυμα χρημάτων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, αν θέλετε λέω να μας βοηθήσετε, ΑΠΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε ακόμη περισσότερο, βγάλτε στη φυλάδα σας τα ονόματα των εμπλεκόμενων, Ελλήνων και Γερμανών αντί να δείχνετε κώλους και βυζιά και σεξουαλικά σκάνδαλα. 

Εμείς οι Έλληνες , όσοι από μας τουλάχιστον δεν αποκοπήκαν τεχνητά και πλήρως από τα αρχαίο ελληνικό πνεύμα, δομικό του νέου γερμανικού πολιτισμού, δεν έχουμε θέμα με τα βυζιά και τους κώλους. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό από τα αγάλματα των προγόνων μας. Μπορείτε να καταλάβετε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν υμνητές της ομορφιάς και απεικόνιζαν με μεγάλη αγάπη το ανθρώπινο σώμα- γυμνό. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα και με τα πέη. Τα απεικόνιζαν στο φυσικό τους μέγεθος. Ως υμνητές της ομορφιάς λοιπόν, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, νεκροί και θαμμένοι πλέον από τη νεοβαρβαρικότητα της εποχής μας, αποστρέφονταν τη χυδαιότητα και τους υμνητές της. 

 Όπως καταλαβαίνετε, δε θέλουμε τα δισεκατομμύρια των Γερμανών. Εσείς ζητάτε δισεκαττομύρια. Εσείς χρησιμοποιείτε από το ελληνικό κράτος, το γερμανικό κράτος, το ιταλικό κράτος, το ισπανικό κράτος, το ιρλανδικό κράτος να γίνει ο μπράβος της χρηματοπιστωτικής μαφίας και να μπαίνει στα σπίτια των Ελλήνων φορολογούμενων για να τους παίρνει το βιός τους. Και αυτό το λέτε εσείς διάσωση. Την φτωχοποίηση την λέτε λιτότητα. Την κλεψιά μεταρρύθμιση. Βάζετε τον ένα λαό απέναντι στον άλλο και καλλιεργείτε έχθρα για να μην αντιληφθούν αυτοί το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Σπέρνετε διχόνοια στο όνομα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και παραλείπετε να μας πείτε ότι αυτό που παραφράσατε ως Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση πρόκειται στην ουσία για γερμανικό ολοκληρωτισμό. Έναν ολοκληρωτισμό που επιτρέπει στους λαούς να εκφράσουν την πολιτική τους βούληση μόνο υπό προϋποθέσεις. Όπως αυτή που τόσο χυδαία θέτετε: “Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.” Τα λεφτά μας ή την ελευθερία σας δηλαδή. Και ξέρουμε τι είδους άνθρωποι θέτουν σε άλλους ανθρώπους τέτοια διλήμματα και τι συμβαίνει όταν τα ανθρώπινα πλάσματα υποκύπτουν σε τέτοια διλήμματα που τους θέτουν λιγότερο ανθρώπινα αλλά περισσότερα βίαια πλάσματα: Το δίλημμα που θέτει ο τοκογλύφος γίνεται μετά το δίλημμα που θέτει ο μπράβος του τοκογλύφου: Τα Λεφτά σου ή τη ζωή σου. Και στο τέλος και τα λεφτά και τη ζωή σου. Για κάτι τέτοιους λόγους λοιπόν, για ζητήματα ζωής και θανάτου, για διλήμματα θανάτου, από απλή κακοήθεια δηλαδή, κάποιοι συμπατριώτες μου σας αποκαλούν Ναζί. Αλλά έχουν άδικο. Με όλη τους την απάνθρωπη κληρονομιά, οι Ναζί δεν χαρακτηρίστηκαν από την Ιστορία ως άτιμοι ή ώς ανέντιμοι. Είχαν κάποιο κώδικα τιμής. Όχι μόνο κωδικούς στο χρηματιστήριο των τιμών. Και αυτό ενίοτε το καταμαρτυρούν Έλληνες που τους αντιστάθηκαν στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο, άνθρωποι που είδαν τις οικογένειες του να εκτελούνται από τους Ναζί. Παραδειγματικά. Όπως σήμερα εκτελείτε έναν ολόκληρο λαό. Παραδειγματικά. Υπάρχει ανάγκη λοιπόν να εφευρεθεί μια λέξη που να περιγράφει κάτι που είναι χειρότερο ακόμη και από Ναζί. Αλλά στους πολέμους και τους Ναζί θα επιστρέψουμε σε λίγο. 

 Ας μιλήσουμε τη γλώσσα που γνωρίζετε κύριε Diekmann. Ας μιλήσουμε για λεφτά. Από τα λεφτά που κλέβετε από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους ο Έλληνας φορολογούμενος δεν έχει δει σεντ. Τα ελληνικά ταμεία είναι μονίμως άδεια και συμπληρώνονται από τις φοροεπιδρομές κάθε μήνα. 1700 αυτοκτονίες, πολιτικές κύριε Diekmann. Κάθε μέρα εκατοντάδες νέοι άνεργοι. Έκτακτες εισφορές που έχουν μπατιρίσει τον κάθε Έλληνα.

Μιας και ως συντάκτης και εκδότης δεν έχετε ενημερωθεί, επιτρέψτε σε έναν φτωχό συγγραφέα να σας πει τι συμβαίνει στην Ελλάδα: Οι αγαπημένες σας κυβερνήσεις έχουν καταφύγει σε εσωτερική στάση πληρωμών και σε εσωτερικό και υποχρεωτικό δανεισμό: από τους φορολογούμενους προς το κράτος: Οπότε είναι εύλογο κύριε Diekmann οι φορολογούμενοι όλης της Ευρώπης να απαιτήσουν από σας, μιας και πασχίζετε για την ενημέρωσή τους κύριε Diekmann, να απαιτήσουν από εσάς μια έντιμη απάντηση. Που πήγαν τα λεφτά κύριε Diekmann? Που πήγαν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ευρώ της ελληνικής διάσωσης; Ε Κύρ Diekmann; Εμείς ξέρουμε ότι τα ATM μας βγάζουν ευρωπαϊκά λεφτά. Γιατί ξέρουμε που πηγαίνουν τα λεφτά μας. Τα δικά μας τα λεφτά πηγαίνουν όλα στο κράτος για να πληρώσει με αυτά τους τόκους για τα ευρωπαϊκά λεφτά που φτάνουν μετά στα ΑΤΜ μας. Δεν είναι απλά μεγαλοφυές κύριε Diekmann; Οι Ευρωπαίοι να νομίζουν ότι διασώζουν την Ελλάδα όταν τα λεφτά τους πηγαίνουν σε ένα κράτος που παροχετεύει αυτά τα λεφτά, μαζί με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων στο ίδιο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και που ξεκινάει ένα πραγματικό όργιο ξεπουλήματος της Ευρωπαϊκής δημόσιας περιουσίας; Δεν είναι αυτή η μεγαλύτερη κομπίνα όλων των εποχών; Αλλά μια τέτοια κομπίνα δε θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την συστηματική παραπληροφόρηση και την πλύση εγκεφάλου από φυλλάδες που ανάμεσα σε κώλους και βυζιά ενσφηνώνουν και πολιτικά μηνύματα. 

Κύριε Diekmann. Φαντάζομαι ότι η επιμήκυνση πέους στην οποία γενναία προχωρήσατε προκάλεσε κάποιο πόνο σε εσάς και ίσως και σε όσους σας επιλέγουν ερωτικά. Παρά ταύτα η επιμήκυνση χρέους και η επέκταση φαλλικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών προκαλεί μεγαλύτερο πόνο σε εκατοντάδες εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών. Το χρέος πονά, οδηγεί σε στέρηση ελευθερίας, σε σκλαβιά. Η σκλαβιά είναι βιασμός της ελευθερίας, με ή χωρίς σωματικό βιασμό. Αυτό είναι στις ορέξεις του κάθε αφέντη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ο ελληνικός λαός, παρότι νιώθει πολύ πιο κοντά στους Γερμανούς από ότι σε άλλους λαούς της Ευρώπης, παρότι τους εκτιμάει και τους σέβεται, αναγκάστηκε να τους πολεμήσει σε δύο παγκοσμίους πολέμους. Και σας κόστισε πολύ. Εμάς μας κόστισε ακόμη περισσότερο. Και σήμερα, σε πολύ πιο ψευτοπολιτισμένες εποχές, ο ελληνικός λαός είναι από τους λίγους λαούς που συνεχίζει να σας πολεμάει σε μια βαριεστημένη Ευρώπη που υποκύπτει σα γέρικη καλοταϊσμένη Ευρώπη στον μπαλτά του χασάπη. Γιατί ξέρουμε κάτι που η υπεροψία σας δεν σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε: Αυτός ο οικονομικός πόλεμος που απρόκλητα ξεκινήσατε, είναι ένας πόλεμος που δε γίνετε να κερδηθεί. Για μια ακόμη φορά οδηγείτε την Ευρώπη στην καταστροφή. Και πέφτει πάλι σε μας, τους αδύναμους και καταφρονεμένους Έλληνες να υπερασπιστούμε την Ευρωπαϊκή ελευθερία. 

Αλλά ας μιλήσουμε για λεφτά: Γιατί τα λεφτά που βάζετε στα ATM μας είναι φτωχά υποκατάστατα των λεφτών που πήρατε από τα ΑΤΜ μας. Τις ζημίες στο ελληνικό δημόσιο από τις συμφωνίες που υπέγραψαν εξαγορασμένοι Έλληνες πολιτικοί με γερμανικές εταιρίες. Ενδεικτικά να σας πω για το ένα εκατομμύριο ευρώ που κατά τη δική του ομολογία το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Σημίτη Κώστας Τσουκάτος εισέπραξε από τη Siemens για το ¨καλό του ΠΑΣΟΚ”. Του ΠΑΣΟΚ λέω, του ενός από τα δύο κόμματα που μας προτρέπατε να ψηφίσουμε. Του ΠΑΣΟΚ του υπό κράτηση πρώην υπουργού αμύνης Άκη Τσοχατζόπουλου. Έχει και ημερολόγιο ο Άκης. Με ονόματα Ελλήνων Πολιτικών, δημοσιογράφων, νομικών και γερμανών επιχειρηματιών, πιθανώς και πολιτικών. Άραγε δημοσιεύει η Bild εκτός από βυζιά και κώλους και ιστορίες για πολιτικά σκατά; Γιατί αυτές είναι οι δεσμεύσεις που μας καλείται να τηρήσουμε. Στην Γερμανία τέτοιους πολιτικούς θα τους κρεμούσατε. Στην Ελλάδα τους στηρίζετε.

Ας μιλήσουμε για λεφτά λοιπόν. Για τα λεφτά που δανείζεστε εσείς με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο για να δανείζετε με υψηλό επιτόκιο σε άλλους Ευρωπαίους: Πότε κατάντησε ο περήφανος Γερμανικός Λαός ο τοκογλύφος της Ευρώπης; Ας μιλήσουμε για λεφτά: για το δάνειο που η ναζιστική Ελλάδα υποχρέωσε την κατεχόμενη Ελλάδα να της δώσει. Δεν μιλάμε καν για πολεμικές αποζημιώσεις. Μιλάμε όπως και εσείς για δάνειο. Και όταν μιλάμε για δάνειο, μιλάμε για όρους δανείου. Ας κάνουμε λοιπόν και οι δύο έναν συμβιβασμό: ας τα συμψηφίσουμε. Ας μιλήσουμε για τα δεκάδες δισεκατομμύρια ελληνικών καταθέσεων που δραπέτευσαν από ελληνικές σε γερμανικές τράπεζες εξαιτίας της τρομοκρατίας που οι φυλλάδες σας και παρόμοιες της δημιούργησαν. Τι χρωστά λοιπόν η Ελλάδα στη Γερμανία και τι η Γερμανία στην Ελλάδα; Γιατί κατά πως φαίνεται, τα ελλείμματα του Νότου είναι τα πλεονάσματα του Βορά. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη. Αρχικά για το Νότο και τελικά και για το Βορά. 

Λέτε: “Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής” Δεν μπορείτε να μας απειλείτε με ολική καταστροφή γιατί αυτή ούτως ή άλλως εκπορεύεται από τις πολιτικές που η φυλλάδα σας στηρίζει, από τις πολιτικές που στηρίζουν τα συμφέροντα των οικονομικών ολιγαρχών αυτού του πλανήτη. Οι Έλληνες που έχουν επιλέξει τη σύνεση και ακριβώς επειδή την έχουν διαλέξει γνωρίζουν πολύ καλά ότι οδηγείτε την Ευρώπη σε ολοκληρωτική καταστροφή.

Έχετε ήδη διολισθήσει στην ύστατη και χυδαιότερη μορφή διλήμματος που ο μπράβος ενός τοκογλύφου καταφεύγει: Και τα λεφτά σου και τη ζωή σου. Το 2010 το περιοδικό Focus έβγαλε εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να σηκώνει κωλοδάχτυλο. Πέρα από τη βαρβαρότητα και τη χυδαιότητα που δεν τιμά τον Ελληνοκεντρικό γερμανικό πολιτισμό μιας και υπό άλλες συνθήκες ίσως να δικαιολογούσασταν ένα μεγάλο εύγε για την αναβίωση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος (απευθύνομαι φυσικά στο γερμανικό λαό και στους γερμανούς ανθρώπους του πνεύματος και όχι σε έναν επιτυχημένο εκμαυλιστή του γερμανικού λαού όπως είναι η φυλλάδα σας) , πέρα από αυτό, φαίνεται πως έχετε μετατρέψει την κρίση όχι μόνο σε πολιτικό ή οικονομικό ζήτημα αλλά και σε σεξουαλικό, σε θέμα σεξουαλικής ισχύος. Και το κάνετε σκόπιμα: Η Ελληνική κρίση σταματούσε με αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2010, αυτήν που τελικά κάνατε το 2012 αφού ήδη είχατε ήδη φροντίσει να εξαπλωθεί η κρίση σε όλη τη Μεσόγειο. Οπότε δεν υποπτευόμαστε καν σκοπιμότητα. Είμαστε σίγουροι για αυτή. Είμαστε σίγουροι ότι η γερμανική εξουσία (και φυσικά τοποθετώ και τον εκδότη της Bild σε αυτή) υποδαύλισε την ευρωπαϊκή κρίση για να τη χρησιμοποιήσει σαν εργαλείο εκβιασμού και πολιτικής επιβολής. Είχατε τη δύναμη να σταματήσετε την κρίση. Εντούτοις, την ενθαρρύνατε. Και τώρα μιλάτε με ηδονή για τον πόνο και την καταστροφή που προκαλείτε. 

Η Φραου Μέρκελ μας είπε ότι πρέπει να πονέσουμε. Έχουμε δεχτεί πάρα πολύ πόνο εμείς οι Έλληνες κ Diekmann. Πολεμήσαμε για να σπάσει η οθωμανική αυτοκρατορία για να μπορεί ο ευρωπαϊκός ιμπεριαλισμός να κινηθεί πέρα από τα γεωγραφικά του όρια. Νικήσαμε. Απελευθερωθήκαμε και μας επιβραβεύσατε με έναν Βαυαρό Βασιλιά. Πολεμήσαμε για την ελευθερία ξανά στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο και μας βομβάρδισαν την Ακρόπολη οι σύμμαχοι. Νικήσαμε και επιβραβευτήκαμε με την καταστροφή του μικρασιατικού ελληνισμού. Πολεμήσαμε κατά των Ναζί. Στο τέλος νικήσαμε. Απελευθερωθήκαμε. Για επιβράβευση πήραμε έναν εμφύλιο που έγινε για να εδραιωθεί με εντυπωσιακό τρόπο η συνθήκη της Γιάλτας. Πολεμήσαμε με τους Αμερικάνους τους “κουμμουνιστές”. Και για επιβράβευση μας φέραν τη χούντα και μας διχοτόμησαν την Κύπρο. “Κερδίσαμε” τον “κομμουνισμό” για να καθυποταχθούμε στον νεοφιλελευθερισμό. Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από πόνο όσο και από αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Ξέρουμε επίσης από ελευθερία γιατί όσες φορές και αν παλέψαμε για αυτή πάντα βρισκόμασταν υποτελείς. Και αυτός που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία περισσότερο απ' όλους είναι ο αδούλωτος στην ψυχή σκλάβος. 

Κύριε Diekmann. Ξέρω ότι η φυλλάδα σας μισεί τα κινήματα. Το δείξατε στο φοιτητικό γερμανικό κίνημα του 1968 και στην εν ψυχρώ δολοφονία του Γερμανού φοιτητή Beno Ohnesorg. Τότε που 400 φοιτητές τραυματίστηκαν και πέθαναν στην προσπάθεια τους να σταματήσουν τα δηλητήρια που η φυλλάδα σας σκόρπιζε απλόχερα στο γερμανικό λαό για τους φοιτητές του... Τα φοιτητικά κινήματα είναι σε συνθήκες αδικίας και ανισότητες φυσικά όσο και το ελληνικό ελαιόλαδο. Όσο και η ομορφιά των αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων. Είναι φυσικά και όμορφα κάποια πράγματα στη ζωή κύριε Diekmann. Ανάμεσα σε άλλα κύριε, ο βαρβαρισμός έγκειται όχι μόνο στην καταστροφή της ομορφιάς αλλά στην απόπειρα κατάκτησής της. Δεν κατακτάμε την ομορφιά κύριε Diekmann. Όταν την κατακτάμε παροδικά, την καταστρέφουμε μόνιμα. Δεν κατακτάμε την ομορφιά κύριε Diekmann. Η ομορφιά μας κατακτάει. Για αυτόν το λόγο δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με τον Ελληνικό λαό που παρά τα εξαιρετικά του όμορφα στοιχεία έχει βουλιάξει στην ασχήμια των ιστορικών του δεινοπαθημάτων και προτιμά την ασχήμια της λήθης από τον πόνο της ανάμνησης. 

Έχετε θέμα με την Ελλάδα κύριε Diekmann. Σκέφτομαι κάποιες φορές ότι η θέα των αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων και των ανέμελων ανδρικών μορίων τους μπορεί να προκαλεί τραύμα σε πουριτανικές ψυχές ακόμη και φθόνο πέους. Μιας και μιλάμε για πέη, σκέφτομαι τι μπορεί να ώθησε εσάς σε επέμβαση επιμήκυνσης πέους. Μη με παρεξηγείτε. Από ανθρώπινο ενδιαφέρον το λέω. Επειδή πονέσατε τόσο που ίσως ο πόνος άλλων παραδόξως να σας ανακουφίζει. Σκέφτομαι επίσης τι μπορεί να πήγε στραβά στην επέμβαση σας. Σίγουρα όχι το ελληνικό χρέος. Σίγουρα όχι ο Σύριζα. 

Ας ξαναγυρίσουμε στον ναζισμό. Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα οι νεοναζί μπήκαν στη βουλή. Θα παρακαλούσαμε στους εναπομείναντες Γερμανούς Ναζί να αναγνωρίσουν και να έλθουν να παραλάβουν τα πνευματικά τους έκθετα τέκνα. Και για να κλείσουμε με τους Ναζί. Είναι αλήθεια κύριε Diekmann ότι το 2009 παραδώσατε τα πρωτότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια του ναζιστικού κολαστηρίου του Auschwitz στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu. Είναι παρωχημένα πια. Δεν τα χρειάζεστε. Αυτή η Γερμανία έχει το νέο της οικονομικό Auschwitz: Λέγεται Ελλάδα. Όσο για το Ισραήλ έχει και αυτό το δικό του Auschwitz: Λέγεται Παλαιστίνη Κύριε Diekmann. Χωρίς να φωτογραφίζω εσάς ούτε και κανέναν άλλο να σας ενημερώσω ότι το να είναι ένας Ναζί σιωνιστής δεν τον κάνει ούτε λιγότερο Ναζί ούτε λιγότερο Σιωνιστή. Το αντίθετο. Όπως και το να είναι ένας Σιωνιστής Ναζί δεν τον κάνει ούτε λιγότερο Ναζί ούτε λιγότερο Σιωνιστή. Το αντίθετο: τον κάνει διπλά Σιωνιστή και διπλά Ναζί

Kύριε Diekmann. Με τις ελληνικές εκλογές σίγουρα κερδίσατε μια μάχη αλλά όχι και έναν πόλεμο που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να κερδηθεί. Και τον πόλεμο αυτό, για μια ακόμη φορά, παρότι δεν τον ξεκινήσαν οι Έλληνες, θα τον πολεμήσουν στον πλευρό της ελευθερίας και της δημοκρατίας που τόσο πολύ σας ενοχλούν. 

Φιλικά. Ένας συγγραφέας που δεν σας ανήκει. 

 ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

 http://agriazwa.blogspot.gr/2012/06/bild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: