Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μετακινήσου με το μικρό σου ζωάκι με άνεση και ασφάλεια

Μετακινήσου με το μικρό σου ζωάκι με άνεση και ασφάλεια

Η ζεστή συντροφιά ενός κατοικίδιου, μπορεί πραγματικά να ομορφύνει τη ζωή σου! Ένα ζωάκι, το μόνο που ζητά από εσένα είναι την αγάπη, την παρέα και την φροντίδα σου και σαν αντάλλαγμα σου δίνει την απεριόριστη πίστη, αφοσίωση αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό, σκέφτεσαι σοβαρά να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, ή ήδη έχεις  στο σπίτι έναν μικρό φίλο  και προβληματίζεσαι σχετικά με την μετακίνηση ή την μεταφορά του, σου έχουμε τη λύση!

Το pet taxi (ταξί για κατοικίδια) είναι μία καινοτόμα υπηρεσία, που δίνει την ευκαιρία σε σένα που δεν έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, να μπορείς να μεταφέρεις το ζωάκι σου, χωρίς κόπο ή ταλαιπωρία και προπάντων με ασφάλεια! Είναι βέβαιο ότι ένα κατοικίδιο, έχει και ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις και σίγουρα αν δεν έχεις το δικό σου αυτοκίνητο, θα δυσκολευτείς να μετακινηθείς με το ζωάκι σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με την υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια) μπορείς λοιπόν, έχεις τα εξής πλεονεκτήματα:
  • Μεταφέρεις το ζωάκι σου στον κτηνίατρο, όταν το απαιτεί η ανάγκη!
  • Κάνεις τις διαδρομές σου εντός ή εκτός Αττικής  παρέα με τον μικρό σου φίλο
  • Πηγαίνεις  στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο, μαζί με το σκυλάκι (ή το γατάκι) σου, προκειμένου να ταξιδέψετε!
  • Προγραμματίζεις όλες σου τις δραστηριότητες,  χωρίς να έχεις το άγχος πού θα αφήσεις το ζωάκι σου … τώρα μπορείς πλέον να το πάρεις μαζί σου, όπου κι αν πας!
  • Αν κάποια περίοδο δεν έχεις χρόνο να φροντίσεις ή να βγάλεις βόλτα το ζωάκι σου, η υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια)  θα το κάνει για σένα!
  • Στην άτυχη περίπτωση που το μικρό σου ζωάκι, εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο,  η υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια) μπορεί μαζί με σένα να συνοδέψει το κατοικίδιό σου σε κοιμητήριο ζώων, με το οποίο διατηρεί συνεργασία.
Tα pet taxi (ταξί για κατοικίδια) διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, ώστε να μπορείς σε κάθε περίσταση να εξασφαλίσεις την άμεση, γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση σου μαζί με το ζωάκι σου! Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για την μετακίνηση των μικρών τετράποδων, είναι πλήρως εξοπλισμένα, διαθέτουν μεγάλο χώρο αποσκευών  και τηρούν όλες τους κανόνες υγιεινής!  Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός, ότι τα άτομα που εργάζονται για αυτή την υπηρεσία, διαθέτουν εμπειρία, γνώση αλλά και μεγάλη αγάπη για τα ζώα!Τώρα λοιπόν δεν έχεις κανένα λόγο να αναβάλεις την υιοθεσία ενός μικρού ζώου… Ακόμα και αν δεν έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, μπορείς μαζί με το τετράποδο φιλαράκι σου, να μετακινηθείτε άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Του Νίκου Πανούτσου, ιδιοκτήτη Pet Taxi, τηλ. 6945333218, email: info@pettaxi.gr
http://blog.vrisko.gr/genika/katoikidia/pet-taxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: