Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΑ : ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA ΔΙΝΕΙ 75% ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ



Έκθεση της CIA έρχεται να επιβεβαιώσει την προτίμηση του συριακού λαού, στο πρόσωπο του Μπασάρ Άσαντ, και μάλιστα είναι έτοιμος να τον νομιμοποιήσει σε μελλοντικές εκλογές με ποσοστό της τάξης του 75%.

Η έκθεση ακόμα τονίζει ότι αφενός μεν η υπεροπλία του κυβερνητικού στρατού είναι δεδομένη, και αφετέρου οι ισλαμιστές αντάρτες δεν θα μπορέσουν να επιβάλουν, το...Χαλιφάτο που τόσο ονειρεύονται ενώ ο Άσαντ μετά το τέλος της αιματηρής αυτής ιστορίας, θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2020.

Την έκθεση δημοσιοποίησαν η λιβανέζικη ιστοσελίδα Al Manar, αλλά και τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου, ανέφερε σήμερα ότι σύμφωνα με έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών- CIA,  ο Σύρος πρόεδρος, αν προχωρήσει σε εκλογές μέσα στο 2014- υπό τις παρούσες συνθήκες - θα λάβει το 75 τοις εκατό των ψήφων των Σύρων πολιτών.

«Η CIA  φέρεται να έχει φθάσει σε αυτό το συμπέρασμα κατόπιν ερευνών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στη Συρία.  Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επισημαίνουν ακόμη ότι  ο συριακός στρατός θα συνεχίσει να πολεμά τους αντιπάλους του μέχρι το 2014, αφού προβλέπονται  μέχρι τότε συγκρούσεις».

Η παραμονή Άσαντ στην εξουσία μέχρι το 2020, και η υπεροπλία του συριακού στρατού, προφανώς προδικάζουν ένα άσχημο αποτέλεσμα για τους φανατικούς σαλαφιστές. Η κατάσταση στη Συρία οδεύει προς μια μεγάλη γεωστρατηγική ήττα της Δύσης, της οποίας η προπαγάνδα έχει καταπέσει λόγω των γεγονότων που δεν κρύβονται.

Η βρώση της καρδιάς Σύρου στρατιώτη, από "δημοκρατικό" ισλαμιστή αντάρτη έχει προκαλέσει σάλο, και έστησε τις δυτικές κυβερνήσεις στον τοίχο καθώς βλέπουν τους σχεδιασμούς τους να καταρρέουν. Πλέον ούτε τα τηλεοπτικά δυτικοκρατούμενα ΜΜΕ μπορούν να σώσουν την κατάσταση.

Η ίδια η έκθεση των Αμερικανών καταδεικνύει ότι ο συριακός λαός δεν θέλει να "ελευθερωθεί" και ότι προτιμά τον "δικτάτορα" Άσαντ, τον οποίο πρόθυμα θα μετατρέψει σε εκλεγμένο πρόεδρο.

Το ποσοστό όμως δείχνει και ότι οι υποτιθέμενοι αντάρτες, δεν είναι Σύροι, αλλά η πλειοψηφία τους αποτελείται από 29 εθνότητες από όλη την υφήλιο, και λειτουργούν σαν εισβολείς κατακτητές, βιάζοντας και σκοτώνοντας όποιον βρουν μπροστά τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: