Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΠ : Παρομοίασε τον εαυτό του με τον Ι.Καποδίστρια!


ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!!




...ο Γ.Παπανδρέου 
στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ! 


Με την Ιωάννη Καποδίστρια παρομοίασε τον εαυτό του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του σε μία ομιλία εκτός πάσης λογικής!
 
Σε μία συνεδρίαση στην οποία προσπάθησε να δώσει δραματικό τόνο αφού μεθαύριο κρίνεται η επιβίωσή της υπενθύμισε ότι "Έτσι και ο Καποδίστριας προσπάθησε να αλλάξει την πορεία του Έθνους και να κάνει μεταρρυθμίσεις και τον δολοφόνησαν. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τα ιστορικά λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να μάθουμε από την ιστορία μας».

Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα: Την δολοφονία Καποδίστρια την ακολούθησε η Βαυαροκρατία. Τώρα τυχόν επιβίωση της κυβέρνησης Παπανδρέου, φέρνει την βαυαροκρατία. 

Κατά τα λοιπά στην ομιλία του δείχνει να έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ιδού ορισμένα αποσπάσματά της:

«Η Ελλάδα είναι εδώ, είναι όρθια λόγω της δική σας στήριξης, της Κ.Ο. που ηρωικά στηρίζει το έργο της κυβέρνησης» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές.

«Εμείς διαπραγματευόμαστε για να κλείσουμε τους λογαριασμούς του παρελθόντος. Από του χρόνου ανοίγουν οι λογαριασμοί με το μέλλον. Από του χρόνου θα παράγουμε πλεονάσματα. Από του χρόνου σταματάμε να πετάμε χρέη στις επόμενες γενιές» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 
 
«
Ξέρουμε ότι υπάρχουν τα λεφτά, όταν θα σπάσουν τα φέουδα, η φοροδιαφυγή και η αδιαφάνεια, η ανομία» είπε ο Γ. Παπανδρέου.

«
Είμαστε πατριώτες. Είσαστε πατριώτες γιατί σηκώνεται το μεγαλύτερο βάρος εδώ και 30 χρόνια» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι «είμαστε κοντά στον στόχο, θα δώσουμε τη μάχη και θα την κερδίσουμε».

(ΠΗΓΗ: Από το τμήμα ειδήσεων defencenet.gr)
MERABELLO LIBRO D' ORO

Δεν υπάρχουν σχόλια: