Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

H επιστολή υποταγής του κ. Σαμαρά!!! και μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ




ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Να γιατί δεν σας ψηφίζουμε κύριε Σαμαρά.

Καλημέρα Αντώνη

Είμαστε από αυτούς που πανηγυρίσαμε όταν ανέλαβες την αρχηγία του κόμμαντος νικώντας κατά κράτος την Ντόρα που αποτελούσε ένα από τα βαρίδια της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησής μας και του κόμματος.

Χαρήκαμε αφάνταστα όταν κρατώντας μια πατριωτική στάση ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΣ το πρώτο μνημόνιο και διέγραψες την Ντόρα που το ψήφισε.

Τότε ΒΓΉΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ να μιλάμε στους συμπατριώτες μας για τον νέο εθνικό ηγέτη που θα σήκωνε την σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα σαν παληκάρι. Και όλα αυτά μέχρι την στιγμή που έκανες το μεγάλο άλμα στο κενό προδίδοντας την παράταξη αλλά κυρίως προδίδοντας τον λαό της, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους νικοκυραίους που στήριζαν τις ελπίδες πάνω σου για να επιβιώσουν. Εσύ όμως μας ΠΡΟΔΩΣΕΣ όλους.

Υπέκυψες στις όποιες εξωτερικές πιέσεις, ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ, σαν γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, και συγκατένευσες να σχηματίσεις κυβέρνηση με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ αντί να κρατήσεις σθεναρά την αρχική αντιμνημονιακή στάση σου και να ζητήσεις ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά και ενώ θα μπορούσαμε να σου συγχωρήσουμε το πρώτο στραβοπάτημά σου προχώρησες στην αποδοχή του δεύτερου μνημονίου και συνήργησες στην υπερψήφισή του στην Βουλή απαιτώντας κομματική πειθαρχία ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ. Και τι πέτυχες Αντωνάκη; ΠΕΤΥΧΕΣ  ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Και να ήταν μόνο αυτά; Όχι Αντωνάκη. Υπέγραψες και μια ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ για το "καλό μας". Ντροπή Αντωνάκη.

Ο ΛΑΟΣ της ΝΔ με τις εκλογές της 6ης Μαϊου σου έστειλε το ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ."ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ". Εσύ μας είπες ότι πήρες το μήνυμά μας και ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έστω και αν έπρεπε να αποκηρύξεις την επιστολή που έστειλες στην τρόϊκα, προσπάθησες να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ.

Μας είπες λοιπόν ότι το μήνυμα που σου στείλαμε ήταν ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...  ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.

Από εκεί και πέρα σε πήρε η κατρακύλα Αντωνάκη. Αγκάλιασες την Ντόρα που την είχες διαγράψει όταν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο δείχνοντάς μας ΤΩΡΑ πόσο ανακόλουθος είσαι. Ποιόν την Ντόρα που την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ο λαός και αντί να πάει σπιτάκι της, όπως μας είχε υποσχεθεί,  συστεγάστηκε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ στο μαγαζάκι σου ΧΩΡΙΣ μάλιστα να διαλύσει το δικό της μαγαζί. Μάζεψες ακόμη και τα λοιπά μνημονιακά στελέχη του τεως μνημονιακού ΛΑΟΣ και όλα αυτά για να περάσεις μεταβολές στο μνημόνιο. Αμ δε....

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Αν θέλεις  να πεις το παραμύθι σου για καλλίτερες μνημονιακές μέρες πέστο στους συντρόφους σου του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αλλά όχι στο πατριωτικό μέτωπο της πάλαι ποτέ πατριωτικής Νέας Δημοκρατίας.

Μας εξαπάτησες και εμείς σε καταδικάζουμε. Η πατριωτική ΝΔ δεν είναι αυτό που κουμαντάρεις σήμερα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ....

Ιδού τώρα η επιστολή υποταγής του κ. Σαμαρά!!! 





Ακολουθεί η μετάφραση από τον φίλο Αλέξανδρο

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

* Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μια Οικονομία που βρίσκεται ήδη για πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

* Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού. Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη φοροδιαφυγή.

* Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.


* Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου τομέα και του Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξειτην προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.

Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.

Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».


Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.
Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος.

Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.



Ο κ. Σαμαράς έταξε τα πάντα στους πάντες.

Έως πότε νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό;

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ κ. ΣΑΜΑΡΑ!!!
http://aneksartitoi-ellines.blogspot.gr/2012/06/blog-post_02.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας ξυπνησουμε λοιπον και ας στειλουμε το μύνημα ακομα πιο καθαρα αυτη τη φορα. ΑΝΕΛ δαγκωτό