Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Απεσύρθη το "αντιρατσιστικό" νομοσχεδιο


Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν "αντιρατσιστικού" και κατά της "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων" νομοσχεδίου, είχαμε πριν απόλίγο με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για "επανεξέταση" δικαιώνοντας απόλυτα το defencenet.gr που πρώτο απ'όλα τα ελληνικά ΜΜΕ, που επικροτούσαν την "αντιρατσιστική" πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτη, πρόβαλε ότι το νομοσχέδιο είναι ανεφάρμοστο, και οδηγεί σ επικίνδυνες ατραπούς.

Το ίδιο το Μαξίμου (ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, και ο Γενικός Γραματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος) έγιναν δέκτες σφοδρών αντιδράσεων από την Εκκλησία και τα πολιτικά κόμματα, και κατόπιν προσεκτικής ανάλυσης εισηγήθηκαν την άμεση ανάκλησή του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εντοπίστικαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος, από την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου όταν π.χ οι Ιεχωβάδες θα μπορούν να μηνύσουν την Εκκλησία, ή θα μπορούσαν να μηνυθούν έλληνες αξιωματικοί που τραγουδάνε εμβατήρια, και βέβαια όπως σημειώνει το defencenet.gr το ΚΚΕ και το μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς (στιλ Ρεπούση, Τατσόπουλου) θα ετίθετο αυτόματα εκτός νόμου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: