Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το μέγιστο έγκλημα του κ. Στουρνάρα και τα αμίμητα μιας συνεδρίασης


"Το μέγιστο, όμως, έγκλημα του Στουρνάρα -ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ αφού το κατέγραψε στην ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ του πολυνομοσχεδίου- είναι να αθωώσει ουσιαστικά τον ποινικά διωκόμενο σε βαθμό κακουργήματος Ανδρέα Γεωργίου, επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, μαζί με ακόμη δύο μέλη της, ο οποίος Γεωργίου διόγκωσε τεχνηέντως το έλλειμμα του 2009 στο ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ 15,6%! 
Ξέραμε τα γεγονότα από την εποχή των εμπεριστατωμένων δηλώσεων της κ. Ζωής Γεωργαντά, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ, την οποία -τι τραγελαφική ειρωνεία!- είχε διορίσει ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν δίστασε να την καρατομήσει από τη θέση της (δικός του άνθρωπος ήταν η εντιμότατη επιστήμων και ΓΝΩΡΙΖΕ την εντιμότητα της) αμέσως μετά τις μη επιδεχόμενες αμφισβήτηση καταγγελίες της.

ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ 15,6% το αποκαλεί «έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης» ο Στουρνάρας, ομολογεί δηλαδή ψευδέστατα ότι δεν εμπεριείχε ελλείμματα νοσοκομείων και άλλων οργανισμών, φορτώνοντας μέτρα δισεκατομμυρίων ευρώ στις πλάτες του ελληνικού λαού. Γιατί το έπραξε αυτό; Το έπραξε απλούστατα για να δικαιολογήσει τη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του Παπανδρέου του τρίτου και του Παπακωνσταντίνου, που υπήρξε και δική του πολιτική. Και αυτό αγνοώντας επιδεικτικά τις αντιδράσεις τίμιων νεοδημοκρατών βουλευτών και ιδιαίτερα εκείνων που ανήκουν στο καραμανλικό στρατόπεδο. (Αλήθεια, γιατί ψηφίζει στη Βουλή ο Καραμανλής και αυτά που ΔΕΝ πιστεύει;) Τα γαλάζια πηγαδάκια αποφάσισαν, πάντως, να μην αφήσουν ασχολίαστες τις «αθλιότητες  Στουρνάρα». Και ανέθεσαν στον Ιορδάνη Τζαμτζή να.. περιποιηθεί καταλλήλως τον... αθώο του εγκλήματος υπουργό τους."
 Για τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη τον σεβάσμιο τ. Πρόεδρο της Βουλής

"Θα κλείσω με τα... κατορθώματα του Απόστολου Κακλαμάνη (που υπήρξε και συνομιλητής του δικτάτορα Παπαδόπουλου). Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είχε φροντίσει, όταν ήταν εν τη βασιλεία του, να βελτιώσει τον κανονισμό της Βουλής και να επιτρέπει σε κάθε πρώην πρόεδρο να αγορεύει επί όσο χρόνο θέλει και για όποια θέματα επιθυμεί. Την περασμένη Κυριακή οργίασε, επιτείνοντας την ήδη υφιστάμενη ένταση. Ως σοφός Νέστωρ όφειλε να πράξει τα αντίθετα και δεν τα έπραξε, καθιστάμενος την επομένη, σε εφημερίδες και ραδιοφωνικές εκπομπές, αντικείμενο χλεύης."
Και κάτι ακόμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου φρίκης και εξαθλίωσης στις 29.4.2013. Η προκλητική διαδικασία.
"Η διαδικασία της συζήτησης, με τους πλείστους προεδρεύοντες να διαδραματίζουν ρόλο σκιάχτρου για να φοβίζουν προκαταβολικά τους βουλευτές  της  αντιπολίτευσης και να αβαντάρουν  σκανδαλωδώς τους  μνημονιακούς αγορητές, υπήρξε προκλητική, εκνευρίζοντας και τους μετριοπαθέστερους από εκείνους που παρακολουθούσαν τα συμβαίνοντα μέσω τηλεοράσεως".

Αποσπάσματα από το άρθρο του Κώστα Νικολάου στο ΠΑΡΟΝ με τίτλο «Πολυνομοσχέδιο φρίκης και εξαθλίωσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: