Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Προς τους σχολιαστές του ΣΚΑΪ







Ίσως τα δύο μεγάλα κόμματα και ο κ. Παπαδήμος δεν έχουν αντιληφθεί ότι η στροφή του κόσμου προς τα αντιμνημονιακά κόμματα δεν οφείλεται στα μεταρρυθμιστικά μέτρα που πρέπει να γίνουν αλλά στην ετεροβαρή οικονομική επιβάρυνση και στην εξωφρενική μείωση των μισθών και συντάξεων που βρίσκονταν κάτω από τα 2000 ευρώ. 

Το αλάνθαστο αισθητήριο του λαού επισημαίνει ότι αν δεν υπάρξει πρόβλεψη άμεσης αποκατάστασης των συγκεκριμένων μισθών και συντάξεων ανάκαμψη δεν μπορεί να επανέλθει στην χώρα και φυσικά τα μνημονιακά κόμματα θα συνεχίσουν να βουλιάζουν καθώς είναι προσδεμένα στην λογική των οριζόντιων περικοπών και στην διάλυση των  συνήθων θυμάτων τους.

Ο τρόπος να βρεθούν χρήματα υπάρχει. Ας  ελεγχθεί η κίνηση της διαφυγής των ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό. Ας αποκτήσουν όνομα οι καταθέτες που έβγαλαν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό. Ας φορολογηθούν τα διαφυγόντα κεφάλαια και ας ερευνηθεί ο τρόπος κτήσης τους. Δεν είναι τόσο δύσκολο διάολε και οι ελληνικές αρχές έχουν αποδείξει ότι ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ τα άτομα αυτά τα καταφέρνουν. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  δεν την έχουν και γι’ αυτό βουλιάξανε.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: