Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ηρθε στην Ελλάδα για να μας προσβάλλει κι έφυγε ο εκπρόσωπος των Διεθνών Τοκογλύφων!







    Είμαι σίγουρος ότι στον επίλογο του άρθρου, θα καταλάβει απόλυτα ο Φίτσεν και οι υπόλοιποι … Γερμανοί “φίτσοι”, τι ακριβώς εννοώ!

    Γιώργος Αδαλής

    «Η Ελλάδα είναι ένα αποτυχημένο Κράτος, δίχως ηγέτες ικανούς να αντιληφθούν το διεθνές περιβάλλον». Με αυτή την σοκαριστική αλλά ταυτόχρονα και προσβλητική δήλωση, από το στόμα ενός “κορακιού” της διεθνούς κλίκας των τοκογλύφων, ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Γιούργκεν Φίτσεν, αναφέρθηκε για τη χώρα μας σε διεθνές συνέδριο σήμερα στο Βερολίνο, μια ημέρα μετά την επίσκεψη – αστραπή στην Ελλάδα.

    Μια επίσκεψη η οποία έμεινε “μυστική” και στο πλαίσιο της οποίας συνάντησε άτυπα, τραπεζίτες, εφοπλιστές και εκπροσώπους της βιομηχανίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.
    Ο Γερμανός τραπεζίτης,είπε πως «η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα για την οποία νιώθω ότι μπορώ να πω πως απέτυχε σαν Κράτος.Είναι μια διεφθαρμένη Πολιτεία τόσο όσο και οι πολιτικοί της και ξεκάθαρα θα πρέπει άλλοι άνθρωποι να την βοηθήσουν».

    Ο ίδιος πάντως υποστήριξε πως αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ θα είναι μια επικίνδυνη απόφαση, αν και μια τέτοια προοπτική προωθείται από συγκεκριμένους πολιτικούς ηγέτες και επιχειρηματικούς κύκλους.

    «Ρώτησα τους Έλληνες επιχειρηματίες, που άραγε είναι οι άνθρωποι εκείνοι που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο νέο περιβάλλον εμπιστοσύνης; Δυστυχώς οι συνομιλητές μου δεν μου έδωσαν έναν επαρκή αριθμό ονομάτων που εμπιστεύονται ως πολιτικούς ηγέτες σήμερα», δήλωσε στη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

    Πρόκειται στην ουσία για μνημείο υποκρισίας, από ανθρώπους που κρύβουν πάνω από 7 τρις στα “Γερμανικά κιτάπια”, που όταν πέσει η Μέρκελ θα φανεί η γύμνια τους. Για πρόσωπα, που έμαθαν να λειτουργούν τοκογλυφικά σε βάρος του Ευρωπαικού Νότου, και αισθάνονται προσβλητικά, όταν τους λένε “όχι”!!!

    Είναι ντροπή για τους Ελληνες επιχειρηματίες, να συναλλάσσονται με τα γνωστά “κουμάσια” των διεθνών τοκογλύφων. Ας κοιτάξουν λίγο τις αναδυόμενες αγορές, γιατί ο Φίτσεν και οι όμοιοί του, δεν θα ησυχάσουν, αν δεν “λειώσουν” τους Ελληνες επιχειρηματίες!

    Ας κοιτάξουν οι Φίτσεν να λύσουν τα δικά τους πολιτικά προβλήματα και μετά ας ασχοληθούν με τα δικά μας! Αλλωστε δεν πέρασε καιρός που ζητιάνευαν από την … «Ελλαδίτσα», να τους βοηθήσει στην επανένωση της Γερμανίας! Κι επειδή η ζωή κάνει κύκλους, ας ετοιμάζονται για νέο κύκλο ζητιανιάς, μόλις βρεθούν μόνοι τους, χωρίς την συμμορία των “ΑΑΑ” , που θα την διαλύσουν οι αντίπαλοί τους, ούτως ή άλλως! Και τότε, δεν θα έχουν στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, αδερφό … Ελληνα Πρωθυπουργού!!! Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε απόλυτα ο Φίτσεν και οι υπόλοιποι … Γερμανοί “φίτσοι”, τι ακριβώς εννοώ!

    aegeantimes.gr
    filologos10.wordpress.com
    http://troktiko.eu/2012/05/hrthe-sthn-ellada-gia-na-mas-prosballei-ki-efuge-o-ekprosopos-ton-diethnon-tokoglufon/

    Δεν υπάρχουν σχόλια: