Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ





Για πραξικόπημα στην Ελλάδα συζητούν 
στο Bερολίνο!


Δημοσίευμα στην  ιστοσελίδα German Foreign Policy κανει λόγο για μαύρα γερμανικά «σενάρια» για την Ελλάδα και εξηγεί γιατί  οι φήμες για πραξικόπημα δεν είναι και τόσο τυχαίες. Το άρθρο έχει τίτλο «Η Αξία της Δημοκρατίας , Η Γερμανία συζητά για σενάρια βίας στην Ελλάδα»

Διαβάστε αποσπάσματα από το άρθρο:

Μπροστά στην διεξαγωγή των νέων εκλογών στην Ελλάδα η άρχουσα τάξη της Γερμανίας  εξετάζει διάφορα σενάρια βίαιων παρεμβάσεων, ώστε να εξασφαλιστεί ο παραπέρα έλεγχος της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων συζητιούνται η εγκαθίδρυση – δημιουργία ενός Προτεκτοράτου ( Αποικιακό καθεστώς προστασίας ) , όπως επίσης την πιθανότητα ενός Στρατιωτικού Πραξικόπημα  και την αποστολή Στρατιωτικών ¨Ειρηνευτικών¨ Δυνάμεων  σε αυτή την χώρα της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης. ¨

Η άρχουσα τάξη της Γερμανίας , εκείνες οι ηγετικές της Ελίτ οι οποίες δεν θέλουν να λάβουν υπόψη τους τις προτεινόμενες αλλαγές από τον P. Krugman και πολλούς άλλους ( εκτός Γερμανίας ) ειδικούς επί των οικονομικών ζητημάτων, προχωρά ακάθεκτη στην συζήτηση και εξέταση¨εναλλακτικών σεναρίων βίας¨ για τη λύση του ελληνικού προβλήματος.

Στις αρχές του  μήνα ο διευθυντής του γνωστού ¨Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας¨ του Αμβούργου , Thomas Straubhaar , δημοσίευσε άρθρο σε μια εφημερίδα με το οποίο ζητούσε να τεθεί η Ελλάδα υπό καθεστώς Κηδεμονίας ( Προτεκτοράτου ) και μάλιστα αυτό να γίνει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αναμενόμενων εκλογών.

Ήδη γίνονται συζητήσεις και για την πιθανότητα ενός πραξικοπήματος στην Αθήνα. «Η Ελλάδα απειλείται από μια ολική κατάρρευση» ( χάος ) , δηλώνει ο παλαιός σύντροφος του Γιόζεφ Φίσερ (πρώην υπουργού εξωτερικών της Γερμανίας ) και βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο του Les Verts ( το Γαλλικό αντίστοιχο του Κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας), ο Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ.

http://www.prionokordela.gr/diethnh/gia-praksikophma-sthn-ellada-syzhtoun-sto-berolino/

Δεν υπάρχουν σχόλια: