Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«Δημιουργία, ξανά!»: Πολιτικό κόμμα ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ψευτομαρτύρων του Ιεχωβά»;






«Δημιουργία, ξανά!»: 

Πολιτικό κόμμα 

ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ψευτομαρτύρων του Ιεχωβά»;


Πολλοί εξεπλάγησαν με τα περιέργως ψηλά ποσοστά που κατέγραψε το «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ίσχυσε και στην περίπτωση της Δράσης), αλλά κυρίως στην επαρχία. Σε περιοχές με μηδενική προβολή και...ανύπαρκτα ικανά στελέχη ή προσωπικότητες ο Τζήμερος τα πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Η εξήγηση μας ήρθε από έγκυρες πληροφορίες: Η οικογένεια του Τζήμερου στο Βόλο είναι από τις πλέον «δραστήριες» στις τάξεις των «Μαρτύρων του Ιεχωβά»!!! Της αντίχριστης και ανθελληνικής αυτής παγκόσμιας σέκτας (με έδρα τις ΗΠΑ), που αρνούνται την έννοια της πατρίδας, καταπατούν τον Σταυρό και τη Σημαία, και κάνουν... «εναλλακτική στρατιωτική θητεία», αρνούμενοι να πάρουν όπλο για την υπεράσπιση των ιερών και των οσίων της Ελλάδας.
Αυτή η επικίνδυνη παραθρησκευτική ομάδα (που στηρίζει την εξάπλωσή της στο χρήμα και τον οικονομικό εκμαυλισμό των θυμάτων της, αφού οι «αρχηγοί» είναι συνήθως επιχειρηματίες με χοντρό πορτοφόλι...) λειτουργούν με νοοτροπία «γκέτο». Έδωσαν γραμμή στα μέλη τους σε όλη την Ελλάδα (που υπερβαίνουν τις 100.000...) να ψηφίσουν τους συνδυασμούς του Τζήμερου. Μάλιστα, αν το ψάξει κανείς στατιστικά, τα υψηλότερα ποσοστά του «Δημιουργία ξανά» σημειώθηκαν εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη «συμπύκνωση» των «Ιεχωβάδων»...
Και το «πρωτότυπο» συνθηματικό λογότυπο του κόμματος του Τζήμερου -«Δημιουργία, ξανά!»- παραπέμπει στα συνήθη προπαγανδιστικά συνθήματα της συγκεκριμένης σέκτας, με πιο γνωστό από όλα το «Ξύπνα.
Αλλά και συγκεκριμένες μαρτυρίες από την περιφέρεια μάς ενημέρωσαν πως ακόμη και σε μικρά χωριά, όπου υπήρχε κάποια οικογένεια «Ιεχωβάδων», έδωσαν μάχη υπέρ του Τζήμερου και του περίεργου κομματιδίου του.
Αυτά, και θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία...
 http://defrejus.blogspot.com/2012/05/blog-post_3825.html#ixzz1vdGGOJrI


Πιστός στον «πουριτανισμό» των Ιεχωβάδων ο Θάνος Τζήμερος, αρνήθηκε συνεργασία με τον... «ακάθαρτο» Γρηγόρη Βαλλιανάτο!

Στην Αγγλία οι "πουριτανοί" ντύνουν ακόμη και τις μούμιες! Μήπως πρέπει να πάει εκεί ο Τζήμερος;...
Θάνος Τζήμερος. Ο Διαφημιστής. Ο Πολιτικός χωρίς... πολιτική. Έτσι αυτοπροτείνεται. Εμείς θα προσθέσουμε: Ο επικίνδυνος κρυφοφασίστας και ρατσιστής! Που καπηλευόμενος την αναζήτηση του Λαού για το καινούριο έβαλε το προσωπείο του δήθεν «φιλελεύθερου» και «εκσυγχρονιστή» και προσπαθεί με χιλιαστικά συνθήματα να... καταλάβει την Ελλάδα!

«Δημιουργία, Ξανά!»... Με ποια υλικά; Ο δυτικόστροφος προτεσταντικός πουριτανισμός του Τζήμερου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... Σχεδόν όλοι οι άλλοι είναι «σάπιοι», «ανήθικοι», απορριπτέοι. Μόνο ο... ίδιος -ως ο νέος «μεσσίας» του Χιλιασμού, που υπόσχεται επίγειο «Παράδεισο»- μπορεί να... «σώσει» την Ελλάδα! Μόνο που σ’ αυτή τη νέα «σωτηρία» δεν χωρούν... «ιδιαιτερότητες»...
Είναι, λοιπόν, συνεπής με τα νάματα μέσα στα οποία γαλουχήθηκε. Των «Ψευτομαρτύρων του Ιεχωβά». Με την προσχηματική «ευλαβοφάνεια» και επιδεικτική «καθαρότητα». Στα πρότυπα της αμερικάνικης «Δεξιάς του Κυρίου»... Που στοχεύει όχι στην αμαρτία -για να μιλήσουμε καθαρά από χριστιανικής απόψεως- αλλά στον αμαρτωλό! Που πλανάται ότι θα πολεμήσει το κακό εξολοθρεύοντας τους «κακούς»!!!
Αυτό σίγουρα δεν είναι πολιτική. Σ’ αυτό έχει δίκιο ο Τζήμερος. Πρέπει να πει όμως, με ειλικρίνεια, τι ακριβώς είναι. Και να μην κρύβεται πίσω από διαφημιστικά τρικ, γιατί οι Έλληνες πολίτες δεν είναι πλέον πρόσφορο target group προς εξαπάτηση.
Για το ιστορικό της υπόθεσης, παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ από το iefimerida.gr:
 Έδιωξε τελικά τον Βαλλιανάτο ο Μάνος για χάρη του Τζήμερου
Τέλος στο πολιτικό θρίλερ μεταξύ «Δράσης» και «Δημιουργίας, Ξανά!», επιχείρησε να βάλει ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Γρηγόρη Βαλλιανάτο να αποσυρθεί από τον πολιτικό σχηματισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Μάνος κάλεσε τον κ. Βαλλιανάτο στα γραφεία του κόμματος όπου του ζήτησε να αποσυρθεί, υποκύπτοντας ουσιαστικά στο τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου, προκειμένου να επιτευχθεί η προγραμματική σύγκλιση των δύο κομμάτων.
Από την πλευρά τους τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Δράσης που ήσαν παρόντα επικρότησαν με ενθουσιασμό την απόφαση του κ. Μάνου ενώ μόνοι διαφωνούντες ήταν οι Τάσος Αβραντίνης και Αντύπας Καρίπογλου οι οποίοι τόνισαν στην εισήγηση τους ότι το αίτημα ήταν απαράδεκτο και ότι οι ίδιοι θα παραιτούντο αν γινόταν δεκτό.
Μάλιστα, στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας που επρόκειτο να ανακοινώσουν την υποστήριξή τους στο εγχείρημα, ανέστειλαν την απόφαση τους μετά από αυτές τις εξελίξεις.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Να υπερασπιστούμε τον κάθε Γρηγόρη Βαλλιανάτο» στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ. Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.
Το νέο «ήθος» και ο νέος «πολιτικός πολιτισμός», απ’ ό,τι φαίνεται, είναι εδώ.
Η πρόταση αυτή δεν ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε 'Γρηγόρη Βαλλιανάτου', του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας.
Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».

http://defrejus.blogspot.com/2012/05/blog-post_353.html#ixzz1vdH3wUKL

Δεν υπάρχουν σχόλια: