Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ




 


Διαβάστε την παρακάτω επιστολή που έλαβα από ένα αγαπητό μου φίλο και αγανακτήστε και εσείς αφενός μεν με το κατάντημα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται από το ελληνικό κράτος και αφετέρου με την αναλγησία των εμπλεκομένων παραγόντων της υγείας. Θύματά τους αυτή την φορά οι καρκινοπαθείς και οι οικογένειες του.


" Αγαπητέ Κώστα καλημέρα ,

σου γράφω αυτό το e-mail ( αν έχεις τη καλοσύνη να το αναρτήσεις στο blog σου ) για να παραπονεθώ για την διακοπή των φαρμάκων ακόμα και σε καρκινοπαθείς.
Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι κανένα φαρμακείο δεν δέχεται να χορηγήσει φάρμακα πληρώνοντας την συμμετοχή που σου αναλογεί φυσικά.
Είναι μεγάλη ντροπή και αίσχος θα έλεγα η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ελληνικό κράτος.
Υπάρχουν άνθρωποι καρκινοπαθείς που τα φάρμακα που πρέπει να πάρουν στοιχίζουν πολύ παραπάνω από τον μισθό πείνας που μας έχουν ορίσει με το έτσι θέλω.
Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι οι ενέσεις που πρέπει να κάνει ένας καρκινοπαθείς στοιχίζουν 860,25 euro η μία . Υπάρχουν βέβαια και οι φθηνότερες ( 325,00 euro ) αλλά αντί για μία που πρέπει να κάνεις τον μήνα, από την ακριβή, αναγκάζεσαι να κάνεις κάθε εβδομάδα μία από την φθηνή.  Δηλ 4Χ325 =1300 euro μηνιαίως. 
Οπως καταλαβαίνεις ο μισθός ενός εργαζομένου πλέον δεν φτάνει να καλύψει αυτά τα έξοδα , άρα το κράτος σε οδηγεί στην αρρώστια ακόμα πιο πολύ.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί κάθε μήνα από τον μισθό μας κρατάνε τις ασφαλιστικές εισφορές. Για ποιό λόγο κάθε μήνα με υποχρεώνουν να καταβάλω ένα σεβαστό μέρος από τον μισθό μου ( μαζί με ασφαλιστικές εισφορές του εργοδότη είναι περίπου 620 euro μηνιαίως ).
Θα μου πείς  κρατάνε τις εισφορές για την σύνταξη μας ;
Ποιά σύνταξη ; Πότε θα την πάρουμε ; Θα είμαστε υγιείς μέχρι τότε;
Μα δεν μας θέλουν υγιείς ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!
Διαμαρτύρομαι και απευθύνω στους έχοντες και κατέχοντες με τα παρακάτω λόγια.
Να προσέξουν πολύ καλά γιατί τα πόδια στηρίζουν το κεφάλι. 
Αν ο λαός ξεσηκωθεί τότε δεν θα έχουν που να πάρουν τα μάτια τους να πάνε. 
Οργή λαού φωνή θεού έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου.
ΑΙΣΧΟΣ και πάλι Αίσχος!!!!!!!!!!!!
Οδηγούν ένα λαό και ένα ολόκληρο έθνος στην ανέχεια , την φτώχεια , τον μαρασμό και πολλά άλλα.
Είναι ανίκανοι και ανάξιοι να κάνουν κάτι το σοβαρό.  Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους ο μισθός τους και η υποτέλεια στους ξένους δυνάστες που τα τελευταία χρόνια ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους έδωσαν την ευκαιρία να εισβάλουν με προκλητικό τρόπο στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ .
Να φύγουνε  !!! Να πάνε αλλού!!!!!!!  έλεγε μια διαφίμηση. 
Είναι ώρα τους νομίζω.
Δεν ντρέπονται να κάθονται στις καρέκλες τους ακόμα ; Τι νομίζουν ότι κυβερνούν ;
Μήπως κυβερνούν μια χώρα από ΖΩΑ ;
Κάνουν λάθος και αυτό πολύ σύντομα θα το πληρώσουν και πολύ ακριβά.
Όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούν.

Με εκτίμηση "

(Ακολουθεί η υπογραφή του φίλου μου)

Εγώ τώρα τι περισσότερο να πω από ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ. Γιατί διαβάστε και αυτό που αναρτήθηκε σήμερα στο www.iatropedia.com και αναδημοσιεύθηκε στο NewsIt.gr και www.parapolitika.gr


Σκοτώνουν τους καρκινοπαθείς! Χωρίς φάρμακα και μηχανήματα


Σε τραγική κατάσταση είναι πλέον οι Έλληνες καρκινοπαθείς καθώς είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τα πανάκριβα φάρμακα από την τσέπη τους...

... να περιμένουν σε αναμονή 5 και 6 μήνες για να κάνουν ακτινοθεραπείες, ενώ όταν βρίσκουν μηχάνημα, αυτό μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και επικίνδυνο για τη ζωή τους λόγω παλαιότητας!!

Ένα καθημερινό Γολγοθά ζουν τους τελευταίους μήνες οι ασθενείς με καρκίνο καθώς η έλλειψη ρευστότητας που επικρατεί στη χώρα, η κακή οργάνωση αλλά και η εγκατάλειψη του ΕΟΠΥΥ, τους οδηγεί σε καθυστέρηση των θεραπειών τους με κίνδυνο να υποτροπιάσουν, και τελικώς να κινδυνέψουν.

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 

ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: