Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Θα σταθούμε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσε την αντιμνημονιακή ρητορική του είπε ο Π. Καμμένος





 


«Υπάρχουν και δυνάμεις σε αυτόν τον τόπο που δεν παίρνουν εντολές από τραπεζίτες» είπε κατά την ομιλία του στην Κ.Ο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Χαλκίδα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών και κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι «μόλις έφτασε κοντά στην εξουσία, παρέδωσε την αντιμνημονιακή ρητορική του.



«Η καταγγελία του μνημονίου έγινε επαναδιαπραγμάτευση», είπε χαρακτηριστικά . Γι’ αυτό , ο βασικός του αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές τόνισε, δεν είναι πλέον οι μνημονιακές δυνάμεις αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο κος Καμμένος συνεχάρη την κοινοβουλευτική του ομάδα και τόνισε ότι πρέπει τώρα να δώσουν την μεγάλη μάχη της 17ης Ιουνίου. « Οι όρκοι που δώσαμε σήμερα, να υπερασπιζόμαστε τους νόμους του ελληνικού κράτους, προϋποθέτουν να υπάρχει εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα του κράτους. Και για να υπάρχει ελληνική κυβέρνηση, χρειάζεται καθαρή λαϊκή εντολή» είπε ο Π. Καμμένος.






 http://www.prionokordela.gr/politikh/tha-stathoyn-apenanti-ston-syriza-poy-paredwse-tin-antimnimoniaki-ritoriki-toy-eipe-o-p-kammenos-video/

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ 
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: