Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ



Μια «στημένη» συζήτηση που δεν πήγε και τόσο καλά

 

Μας  θύμισε το Σημίτη που ζητούσε μια δήλωση του Μπλερ για τα ελγίνεια, εν όψει των τότε εκλογών για να αποδείξει τις διαπραγματευτικές ικανότητές του. Ο κ. Βενιζέλος έκανε κάτι ακόμα χειρότερο. Χτύπησε κάτω από την μέση την διαπραγματευτική ικανότητα της Ελλάδος να απαλλαγεί από τους δυσβάστακτους όρους των μνημονίων και των συμβάσεων που υπέγραψε.
Θαυμάστε το στυλ και την περισσή χαιρεκακία στο βλέμμα του καθώς συνομιλεί με τον ομοϊδεάτη του γερμανό σοσιαλιστή Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Βέβαια δεν του βγήκε σε καλό γιατί ήταν πολύ κακό το στήσιμο και δεν πέτυχε. Μόλις πήγε να του πει ο γερμανός ότι ξέκοψε την επαναδιαπραγμάτευση ο αρχηγός του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ τον διέκοψε γιατί δεν ήθελε να ακουστεί κάτι τέτοιο, αφού ο Μπένι πουλάει φούμαρα στον ελληνικό λαό για την  επαναδιαπραγμάτευση αυτών που Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.

 

 

 

"Στραβά" λοιπόν πήγε η  "στημένη" για τις κάμερες συζήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μπροστά στις κάμερες όπως είδατε διέκοψε τον κ. Γκάμπριελ όταν αυτός άρχισε να αμφισβητεί ότι μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Ο γερμανός πολιτικός όμως στην προσπάθεια του να "αδειάσει" τον Τσίπρα, "άδειασε" και τον Βενιζέλο.

http://www.e-magazino.gr/apopseis/kati-den-pige-kala-se-aitin-ti-sizitisi-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: