Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

AΠΙΣΤΕΥTH ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ






AΠΙΣΤΕΥTH ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ…
24/11/13

Γραφεί ο δρ Αθανάσιος Ε. Δρούγος

Ούτε που παίρνουμε είδηση τι γίνεται και πως σκέφτονται οι γερμανοί στον στρατιωτικό-αστυνομικό τομέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες -οι όποιες στηρίζονται σε διαβαθμισμένες πληροφορίες και σχέδια στην γερμανική- ο γερμανικός στρατός πραγματοποίησε προ ολίγων ημερών άσκηση διαρκείας δέκα ημερών, με σενάριο εισβολή σε άλλη χώρα, με σκοπό να επιβληθεί η τάξη(!) λόγω εκρηκτικής κοινωνικής αντίδρασης, και  με απώτερο στόχο να τεθεί υπό στρατιωτικό έλεγχο ο επαναστατημένος λαός!!!

Γίνεται εκτενής λόγος για crowd control και υποστηρίζεται ότι ο τοπικός στρατός αδυνατεί ή δεν θέλει να επιβάλει την τάξη!!!!

Στην άσκηση -βάσει των όσων μελέτησα- έλαβαν μέρος 3500 άνδρες και συνολικά 700 οχήματα καθώς και εναέρια μέσα.

Σημειώνω ότι στον ευρύτερο χώρο του Αμβούργου , που συνδυάζει πεδινή ως και λοφώδη περιοχή οι γερμανοί κατασκεύασαν μια ειδική μίνι-πόλη , με σκοπό να εξασκηθούν σε επιχειρήσεις κατά δυνάμεων που μπορούν να δώσουν μάχες σε κατοικημένους τόπους και να αντιπαρατεθούν σε βίαια κοινωνικά και αλλά στοιχειά!!!

Το γερμανικό σχέδιο στο οποίο δεν έχει σχέση το ΝΑΤΟ ή κάποιες άλλες χώρες φέρει την κωδική  ονομασία OBSIDIA.

Χρησιμοποιούνται διάφορα όπλα για στρατιωτική καταστολή του επαναστατημένου πλήθους, καθώς και ειδικά αέρια που θα προκαλούν περιορισμένη παράλυση ή αδυναμία στους εξεγερμένους!!!

Ειδικοί σε διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ είδαν με περίεργη ματιά την συγκεκριμένη άσκηση του γερμανικού στρατού, ενώ προσωπικά θα την σύγκρινα με κάτι αντίστοιχο αλλά μικρής κλίμακας που πρόσφατα έκαναν οι Ελβετοί για το εσωτερικό τους, αλλά και για τυχόν εκρηκτική κατάσταση στις περιοχές του ιταλικού βορρά που είναι κοντά με την ας πούμε ..ουδέτερη Ελβετία, που προβλέπει και εισβολή του ελβετικού στρατού σε ιταλική διασυνοριακή ζώνη!!!! Αν είναι δυνατό ….την στιγμή που η Ιταλία είναι και μέλος του ΝΑΤΟ….

Προχωρώντας παραπέρα και στα όρια του δυνατού, προσθέτω ότι παντοιοτρόπως οι γερμανοί προσπαθούν σε σχολεία του ΝΑΤΟ και όχι μόνο, να περάσουν τέτοιες ασκήσεις και εφαρμογές προκαλώντας ευλόγα ερωτηματικά…

Πάντως στην χώρα μας ούτε καν πήραμε είδηση ….
Αυτά προς στιγμή … τα επιμέρους μελετώνται….

http://www.drougos.gr/
http://www.hellas-now.com/2013/11/ath-3.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: