Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Ο συνέταιρος των “εθνικών” φοροφυγάδων, συλλαμβάνει …φοροφυγάδες!

 
Χιλιάδες συλλήψεις ανθρώπων που χρωστούν στο δημόσιο όχι επειδή τα έφαγαν, αλλά επειδή “τόλμησαν” να επιχειρήσουν στο άθλιο κρατίδιο που έπεσε στα χέρια των νεοτσετών – στουρναρολενινιστών της συμμορίας Παπανδρέου.

Δεν χωρούν τα κρατητήρια τους συλληφθέντες, στους οποίους η “πολιτεία” εξαντλεί την αυστηρότητα της. Άνθρωποι που έχουν χάσει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, τίμιοι συμπολίτες μας που δεν έβγαλαν εκατομμύρια στην Ελβετία, καταλήγουν στα κάτεργα.

ΟΚ, είναι νόμος του κράτους. Να “υπακούσουμε”. Μα ποιός φέρνει αυτή την λαίλαπα; Είναι δυνατόν να νομοθετεί η παρέα του “λενινιστή” Στουρνάρα; Του συνεργάτη των “εθνικών φοροφυγάδων”; Το πουλέν του φοροφυγά Παπαντωνίου; Του συνεταίρου του “ξαδέλφου

Σικιαρίδη” που διεγράφη από την λίστα Λαγκάρντ με τα χεράκια του (επίσης συνεργάτη του Στουρνάρα) επίορκου Παπακωνσταντίνου;

Αυτή η στρέβλωση, πρωτοφανής για “ελεύθερη οικονομία”, παραπέμπει στα στυγνότερα φασιστικά καθεστώτα όπου διεφθαρμένοι τύραννοι ασελγούσαν επάνω σε ολόκληρη την κοινωνία. Συμμορίτες που έπεσαν σαν τις ακρίδες πάνω στην δύστυχη χώρα, στηριζόμενοι από τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες – οι οποίοι θησαύρισαν από την κατάρρευση – και οδηγούν την πατρίδα στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Η αυτοοργάνωση των πολιτών για την υπεράσπιση της κοινωνίας και της πατρίδας απέναντι στους άνομους δυνάστες είναι πλέον μονόδρομος.

olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: