Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΘ: Το παραμύθι που δεν έχει τέλος!

ΔΕΘ: Το παραμύθι που δεν έχει τέλος!

Η παρέλαση της πολιτικής απάτης και των υποσχέσεων στον Βορρά

ΔΕΘ, ο ναός της υπεσχημένης ουτοπίας, το πιο μεγάλο μπαλκόνι πολιτικού ψεύδους. Το παιχνίδι, που συνήθως παίζεται σε αναποδογυρισμένη χαρτόκουτα επί της Πειραιώς με αβανταδόρους και τους τσιλιαδόρους στα πέριξ, «εδώ ο ιερεύς, εκεί ο ιερεύς, πού είναι το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης;» παίζεται φόρα παρτίδα στις κάμερες και τα βαριά στελέχη ποζάρουν με ύφος Μουσολίνι.

Από τότε που δεν είχα γένια, ως τώρα που ασπρίζουν, παρακολουθώ την ηγετική παρέλαση της πολιτικής απάτης. Με αφορμή την Εκθεση ντράγκα ντρούγκα τα φαντασιακά κατοστάευρα. Να η ανάπτυξη έρχεται σαν υπερταχεία στις πεδιάδες του Midwest, πώς θα βγάλουν μαλλιά οι καραφλοί και θα τα κάνουν μπούκλες, πώς θα γκαστρωθούν οι στέρφες και θα δένουμε τα σκυλιά με μαργαριταρένια κολιέ, διότι θα είναι πασέ τα λουκάνικα με τα οποία τα δέναμε επί των αθλίων προηγούμενων.

Κανείς δεν βγήκε με λιτότητα στρατιωτικής αναφοράς να πει: «Αδέρφια, τα κάναμε ρόιδο, πρέπει να κάνουμε αυτές κι αυτές τις θυσίες για να βγούμε από πάνω και θα μας πάρει τόσα τέρμινα. Ομως, πριν τις κάνετε εσείς, εμείς, η ηγεσία, θα κάνουμε τις πρώτες και μεγαλύτερες θυσίες για να σας δώσουμε το παράδειγμα, να μη νιώσετε πάλι χάπατα. Θα απολύσουμε όλα τα σόγια, τους κολλητούς και τις γκόμενές/ους μας, θα σουτάρουμε όλους τους κοπρίτες και ανεπάγγελτους συμβούλους μας, θα διώξουμε κλοτσηδόν τους αστράτευτους που αρνήθηκαν να φυλάξουν με τα όπλα την πατρίδα, θα μειώσουμε κι άλλο τους μισθούς μας και θα παραδώσουμε όλα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητά μας και θα πληρώνουμε τη βενζίνη από την τσέπη μας».

Το τελευταίο πάντα το είχα απορία για τους εθνοπατέρες. Ποιος επαγγελματίας σήμερα δεν έχει ρόδα; Προτού γίνουν βουλευτές, υπουργοί κ.λπ. πήγαιναν με τα πόδια ή μόνον με λεωφορείο; Οταν παίρνεις κάνα πεντοχίλιαρο τον μήνα, γιατί πρέπει να σου πληρώσει ο λαός αυτοκίνητο και βενζίνη; Εχω αυτοκίνητο και δύο μοτοσυκλέτες. Αν εκλεγώ, γιατί πρέπει ο λαός να μου δώσει και άλλο;

Στη ΔΕΘ καφενόβιοι αριστεριστές και golden boys με συστατική του μπαμπά, που έχουν ζήσει μια ζωή κερασμένη από τον λαό και το σύστημα, θα υποσχεθούν τα πάντα και θα διαψευστούν όλα. Εμείς θα απευθυνθούμε στους κανονικούς ανθρώπους για το επιστημονικό παιδομάζωμα που διεξάγουν εταίροι μας, λόγω της τεράστιας ύφεσης και ανεργίας, που βοήθησαν κι αυτοί να φάμε κατακέφαλα. Φανταστείτε δε ότι η ανεργία πάει βολίδα, παρά αυτό το παιδομάζωμα, αφού αυτοί οι νέοι μετανάστες επιστήμονες δεν προσμετρώνται στους ανέργους.

Παράλληλα, ο Μουζάλας, με τον οποίο χαριεντιζόταν ο Μητσοτάκης, εξαγγέλλει τη μόνιμη εγκατάσταση προσφύγων και λαθραίων αδιακρίτως. Με γεια τη μειονότητα, αδέρφια. Ηδη, πέραν της διασποράς hot spots σε όλη την επικράτεια, με ένα επιτήδειο σχέδιο, με ρόλο και της Υπατης Αρμοστείας, οι μουσουλμάνοι μουσαφιραίοι διασπείρονται στις γειτονιές των άνεργων και άστεγων Ελλήνων σε διαμερίσματα με προπληρωμένο ενοίκιο και επίδομα. Και φυσικά κανείς συστημικός δεν αναφέρεται στον ρόλο του γειτονικού κράτους-συμμορία.

Ο δε ρόλος του συστήματος Σόρος στην άλωση της Ευρώπης και η αμειβόμενη συναυτουργία ενός ολόκληρου ανθελληνικού πλέγματος φυσικών και νομικών προσώπων αποκαλύπτονται. Εμείς θα μιλήσουμε για την ανάσχεση της οικονομικής έκπτωσης, που οδηγεί σε πλήρη υποδούλωση, αλλά και για τον ακόμη σημαντικότερο κίνδυνο από τον ισλαμικό εποικισμό και την πληθυσμιακή αλλοίωση, που διευκολύνει κερδοσκοπώντας η Αριστερά και σιγοντάρει η ηγεσία της Ν.Δ.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: