Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ








Στις εκλογές αυτές το δίλημμα είναι ένα:

Είτε θα ενισχυθούν και θα αποκτήσουν «σταθερή κυβέρνηση» οι δυνάμεις της κοινωνικής καταστροφής, των Μνημο­νίων, της Ευρωχούντας, του κεφαλαίου.
Είτε θα ενισχυθούν οι δυνάμεις της αν­τίστασης, της ανατροπής της επίθεσης, του πραγματικού αγώνα.

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Τρόικα τρέμουν μήπως δεν βγάλουν «σταθερή κυβέρ­νηση» για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα τους, τα οποία ήδη έχουν υπογράψει. Νέες μειώσεις μισθών - συντάξεων, διάλυση της Παιδείας κα της Υγείας, βάρβαρα χαράτσια, ξεπούλημα, κατα­στολή ενάντια στους αγώνες.

Για αυτό, μαζί με τον συρφετό των πουλημένων ΜΜΕ, ουρλιά­ζουν για τον «κίνδυνο της ακυβερνησίας», επιτίθενται χυδαία στην Αριστερά και στον Καμμένο, για να αποπροσανατολίσουν την οργή μας από τα Μνημόνια και την πολιτική τους. Όμως οι δικοί τους εφιάλτες είναι οι δικές μας ελπίδες!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Με τα Μνημόνια και την επιτροπεία από την Τρόικα δεν «γλυτώ­νουμε την καταστροφή». Αυτός είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για τη μεγαλύτερη κοινωνική καταστροφή, την ανεργία και τη φτώχεια ενός ολόκληρου λαού..
Τα περισσότερα από τα μέτρα του μνημονίου είναι αποφάσεις και μέτρα της ΕΕ, που με το «Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας» και με την Ελλάδα σαν πειραματόζωο, ετοιμάζουν αν­τίστοιχα μέτρα για όλη την Ευρώπη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ

Άμεση καταγγελία της ληστρικής δανειακής σύμβασης, όλων των Μνημονίων και των μέτρων που τα συνοδεύουν.
Μη αναγνώριση, παύση πληρωμών και διαγραφή του το­κογλυφικού χρέους.
Εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρή­σεων, χωρίς αποζημίωση. Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τώρα! Κατάργηση των χαρατσιών και αύξηση της φορολογίας του κεφαλαίου.
Πάταξη της φοροδιαφυγής και κατάσχεση της περιουσίας όσων λήστεψαν το ελληνικό δημόσιο. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και μείωσης του αριθμού των βουλευτών.
Απαγόρευση των απολύσεων και πλήρης προστασία των ανέργων.  
Φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα από τους ίδιους τους αγρότες με κατάργηση των μεσαζόντων, σε σύγκρουση με το εμπορικό και βιομηχα­νικό κεφάλαιο.
Μέτρα για ανάπτυξη της εγχώριας βιομηχανίας πάνω σε ορθολογικές βάσεις.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: