Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Bρέθηκε και ένας αξιωματικός και είπε ΟΧΙ...! Μπράβο του!

 
Ευτυχώς που υπάρχει και ένας αξιωματικός του στρατού που λέει και κανένα ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας, αλλά και κάποιοι βουλευτές όπως η κα Γιαταγάνα, ο κ. Κουίκ και η κα Καλογερή (παρότι άργησε να αντιδράσει άμεσα). 

Αυτή η αντίδραση στο σχεδιασμένο ξεπούλημα της Μαρίνας του Πυθαγορείου, με τη συμμετοχή κυβερνητικών και τοπικών αυτοδιοικητικών πολιτικών παραγόντων πήρε σάρκα και οστά μετά την δημοσιογραφική έρευνα της εφημερίδας μας που έκανε την αποκάλυψη και έβγαλε στον ''αέρα'' το Δ.Σ. του νέου ιδιοκτήτη της Μονοπρόσωπης εταιρίας με τρία (3) όμως μέλη τούρκους από την Κωνσταντινούπολη

Έτσι αυτές οι αντιδράσεις ματαίωσαν όπως φαίνεται αυτά τα σχέδια και η Μαρίνα Πυθαγορείου παραμένει ελληνική, χωρίς να ξέρει κανείς για πόσο καιρό ακόμη. 

Η Βουλευτής (και πρώην Εισαγγελέας) των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κα Γιαταγάνα, κατέθεσε νέα ερώτηση στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας και αναφέρει πως ο Ταξίαρχος της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο κ. Παπαθανασίου Προκόπης, δεν συναίνεσε και αρνήθηκε να υπογράψει τη μεταβίβαση της Μαρίνας σε τουρκικών συμφερόντων εταιρεία, αφού αυτή (η εταιρία) ανήκει σε ένα τουρκικό Όμιλο με μέτοχο το Μετοχικό Ταμείο Στρατού της γείτονος χώρας! 

Ο συγκεκριμένος Όμιλος προωθεί όπως λέει η κα Γιαταγάνα επενδύσεις σε στρατηγικούς και αντικειμενικούς σκοπούς και αφορούν τη διείσδυση της τουρκίας σε γειτονικά κράτη για τον έλεγχό τους. 

Η Βουλευτής ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς αν υπάρχει εθνικό σχέδιο αναχαίτησης των τουρκικών βλέψεων, ζητώντας να θωρακιστεί η άμυνα της χώρας από τέτοια σχέδια των τούρκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ: 

http://www.i-samos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: