Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

 

 Η αλήθεια είναι ότι φοβούνται την σημερινή συγκέντρωση του λαού στο Σύνταγμα...



Χθές το βράδυ στη Βουλή η  απάντηση του Σταμάτη στον Τσίπρα για τα επεισόδια στην ΕΡΤ - όπου οργίασαν πάλι τα ΜΑΤ - ηταν απερίγραπτη (εσεις στείλατε κόσμο, για να προκαλέσετε επεισόδια) και προκάλεσε οργή και αηδία σε κάθε έλληνα που είχε τα γερά νεύρα (από τις αηδίες και τις "εξυπνάδες" του προκλητικού Βορίδη μέχρι τους λόγους των ανεγκέφαλων της συμπολίτευσης) να παρακολουθήσει την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Η ειδηση, ομως, ηταν στην επόμενη φράση του κ. Σταμάτη : "Αύριο... γιατί καλείτε τον κόσμο έξω απο την βουλή στο Συνταγμα, για να εκφοβίσετε τους βουλευτές; Αυτό σημαίνει παρότρυνση σε ασκηση βιας".



Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνουν και φοβούνται..

Απόδειξη αυτού άλλωστε  και τα γεγονότα που συνέβησαν χθες το βράδυ έξω από το κτίριο της ΕΡΤ στην Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή


Οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν και έριξαν χημικά στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ενώ προπηλακίστηκαν και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στους οποίους απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ύστερα από εντολή που δώθηκε από... Συνταγματάρχη της Αστυνομίας.


Όμως δείτε πως αντιμετωπίστηκε το θέμα μέσα στην Βουλή.


Χαμός έγινε στη Βουλή με αφορμή τις πληροφορίες για ξυλοδαρμό του Στρατούλη, της Κωνσταντοπούλου, της Ραχήλ Μακρή και άλλων Βουλευτών έξω από την ΕΡΤ από τα ΜΑΤ.

Τηνν πληροφορία έδωσε στην αρχή ο κ. Λαφαζάνης λέγοντας  ότι αυτή την στιγμή έξω από την ΕΡΤ γίνονται επεισόδια αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν μπορούν να διακόψουν με ανεπίσημες πληροφορίες.
  
Η συζήτηση άναψε όταν ο κ. Μαριάς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το επιβεβαίωσε και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει ενημέρωση από τον κ. Δένδια και να του εξηγήσει κάποιος αν η ταυτότητα που έχουν οι Βουλευτές ισχύει αλλιώς να την παραδώσει στο Προεδρείο.

Παρενέβη και ο κ. Ματθαιόπουλος από τη Χ.Α. λέγοντας ότι όταν η ΧΑ έδινε τρόφιμα τα ΜΑΤ ψέκαζε τους Βουλευτές και κανένας δεν θίχτηκε. Κατηγόρησε τους Βουλευτές για υποκρισία και μονόπλευρη αντιμετώπιση των γεγονότων όταν αυτά αφορούν τη Χ.Α.

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης δήλωσε ότι κανένα επεισόδιο δεν έχει γίνει και δήλωσε ....... ότι οι Βουλευτές που βρίσκονται στην ΕΡΤ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη και αυτό είναι κάτι που δεν θα επιτραπεί!

Εδώ φυσικά θα γελούσαμε αν τα γεγονότα, όπως διαστρεβλώνονταν από τους συγκυβερνόντες,  δεν συνιστούσαν κατάφορη υποτίμηση της νοημοσύνης μας

nonews-news.blogspot.gr
http://www.freepen.gr/
http://www.thepressproject.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: