Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Αθανάσιος Δρούγος: Η δολοφονία των δύο άτυχων παιδιών δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται

 
*Η χώρα μας αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις που σπρώχνουν προς εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεση. Το παρακράτος του συστήματος και οι κύκλοι της ανωμαλίας έχουνε βρει πρόσφορο έδαφος για επικίνδυνη κλιμάκωση με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε όλους μας.
*Η δολοφονία των Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη αποτελεί συνεχεία στον φαύλο κύκλο της βίας, σε μια χώρα αποδεκατισμένη από συστημικούς , εντολοδόχους ανθελληνικών συμφερόντων, βερολινέζους οπαδούς του σοκ και δέος και επικίνδυνους αλλά συνειδητούς παραπλανητές της κοινής γνώμης.
*Όλα πέρασαν σε φάση πραγματοποίησης, μετά εκείνες τις απαράδεκτες και θρασύτητες δηλώσεις περί συνταγματικού τόξου και τέτοιων άθλιων τοποθετήσεων. Από εκείνη την στιγμή, η χώρα μας όπως έχω επισημάνει έχει πλέον εισέλθει στην ελλαδική μορφή της εκτρωματικής Βαϊμαρικής Δημοκρατίας του μεσοπόλεμου στην Γερμανία.
*Τα συστημικά ΜΜΕ κατασκευάζουν ανεξέλεγκτα θεωρίες συνωμοσιών και αστήριχτα συμπεράσματα, χωρίς να έχουνε  την ελάχιστη λογική εξήγηση. Οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης επικίνδυνες, χαμηλού επιπέδου και μάλλον από άλλο πλανήτη....προφανώς απαράδεκτες. Τα πολιτικά αντιμνημονιακά κόμματα έχουνε εντοπίσει τι παίζεται. Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, γιατί νοσηροί κύκλοι απεργάζονται βρώμικα σενάρια σε βάρος μιας πατρίδας που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ας μην πειραματιζόμαστε....οι συστημικοί δημοσιογράφοι είναι σε ευθεία παραπλανητική γραμμή. Αν δεν είναι να πάνε να διαβάσουν για να μορφωθούν....δεν δίδεται η ευκαιρία σε δυνατές εναλλακτικές καθαρές πατριωτικές και αντιμνημονιακές φωνές να τοποθετηθούν. Και μόλις αρχίσουν να το κάνουνε στα ΜΜΕ τους διακόπτουν....
*Φυσικά υπό τέτοιες εξελίξεις δεν σταματά εδώ ο κύκλος του αίματος. Το βλέπετε όλοι....αυτοί που ψυχορραγούν. Αυτοί που βλέπουνε να χάνεται το έδαφος και τα συμφέροντα τους παίζουν τα τελευταία χαρτιά τους. Χρειάζεται ψυχραιμία. Οι γνωστοί παρακρατικοί με τέτοιες ενέργειες προσπαθούν να καλύψουν τις άθλιες και βρώμικες μεθοδεύσεις των ανέραστων τροϊκανών, να αποκρύψουν τα νέα μνημόνια και τα νέα επαχθέστατα βάρη για τον αγωνιζόμενο λαό μας. Τη στιγμή που αυτοί που ήσαν υπεύθυνοι για την κατάντια μας, εξακολουθούν να παρουσιάζονται ως αθώες περιστερές....αν είναι δυνατό!!! Η χώρα είναι σε κατάρρευση, σε τούνελ χωρίς έξοδο, σε χρόνο χωρίς αύριο και σε ομίχλη χωρίς πιθανότητα εξόδου. Ας μην γελιόμαστε. Οι τρισάθλιοι τοκογλύφοι δανειστές μας, το μόνο που θέλουνε είναι να κατασπαράξουν την χώρα. Οι τροϊκανοί της παρακμάζουσας Ευρώπης είναι οι αρχιερείς της εθνικής μας καταστροφής και του αποσυντονισμού του κοινωνικού ιστού. Άρα η εμφύλια αντιπαράθεση δεν είναι μακριά. Εξυπηρετεί κάποιους. Σε μια χώρα που τα σώματα ασφαλείας αντιμετωπίζουν διάχυτα προβλήματα και οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε φάση άγνωστη μέσα σε ομίχλη. Το σύστημα διαχρονικά έχει αποδυναμώσει τις αντιστάσεις και έχει ναρκοθετήσει τις γραμμές αντιδράσεων. Δυστυχώς πάμε για πολύ χειρότερα. Τα γραφόμενα μου τους τελευταίους 3 μήνες το έχουν δείξει. Έχω επισημάνει τι έρχεται...
*Αν υπήρχε η ελάχιστη ανθρώπινη ευαισθησία μετά τα διαδοχικά φονικά τουλάχιστον ο Δένδιας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Ο κόσμος είναι προϊδεασμένος και καχύποπτος. Ξέρει τι παίζεται. Η υπόθεση της ΧΑ, της Μαρίας των τσιγγάνων, του κυνηγητού του Κόλα, και της βίλας Πάλλη είναι παραπλανητικά. Είναι σταχτή στα μάτια. Είναι είδωλα αντί για αντικείμενα. Είναι παρασιτισμός και εκτροπή και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.
*Ο υπογράφων έχει έντιμα ταχθεί εδώ και 8 μήνες υπέρ των άμεσων εκλογών. Υπάρχει καθολική αναντιστοιχία μεταξύ της δικομματικής και της λαϊκής εντολής.  Μεταξύ του αφέντη λαού και της κυβερνώσας υπό κατάρρευση ελίτ. Δεν υπάρχει λαϊκή εντολή και κοινωνικό συμβόλαιο με τον αφέντη λαό. Δεν μπορεί να οδηγούμαστε σε ελληνική Βαϊμάρη. Δεν μπορεί ο τόπος να κυβερνάται από τους καταστροφείς του Βερολίνου και των εδώ συνοδοιπόρων του. Άμεσα εκλογές. Αλλαγή πορείας. Αλλαγή κατεύθυνσης. Η χώρα δέχεται αμείλικτο και βρώμικο οικονομικό πόλεμο. Με ανεγκέφαλους κάποιους ευρωπαίους να τον αποδέχονται... Ευρωπαίοι αίσχιστου τύπου Μπαροζο-Ρεν-Άκερμαν -Ρομπάι και κάτι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν διέξοδοι στα αδιέξοδα. Η αριστερά και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις δεν πρέπει 'να τσιμπήσουν το τυράκι που είναι στην παγίδα". . Είναι καιρός να προληφθούν τα χειρότερα που έρχονται. Οι εδώ δυνάστες αν τολμούνε ας κατεβούν σε εκλογές, για να δούμε τι θα πουν στον αφέντη λαό για την σύγχρονη σκλαβιά και την κοινωνική εξαθλίωση. Τι θα πουν για τα προβλήματα-βουνά Για την εθνική ταπείνωση. Για την ντροπιαστική πορεία της χώρας.
*Η πατρίδα μας πρέπει να επιβιώσει. Οι υπεύθυνοι της διαχρονικής ελληνικής σύγχρονης τραγωδίας πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Μαζί και εκείνοι οι μικράνθρωποι της ισχυρής Ελλάδας!!!Πως τολμάνε και μιλάνε....σαν εκείνο τον απεχθέστατο Τσολάκογλου στα μαύρα χρόνια της κατοχής που έλεγε ότι συνθηκολόγησε για να σώσει τον τόπο!!!!Αν είναι δυνατό. Δεν μπορεί το θύμα να εξισώνεται με τον βιαστή.
Έρχονται παρά πολύ δύσκολες ήμερες.  Απαιτείται εθνική-λαϊκή-κοινωνική σύγκλιση. Οι εχθροί εκτός της χώρας έχουν ανθρώπους τους στο εσωτερικό. Η πατρίδα αιμορραγεί. Η χώρα είναι στα κάγκελα. Άμεσα εκλογές. Μόνο η θέληση του λαού μετράει. Πριν να είναι αργά....

drougos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: