Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!





Το Γερμανικό Focus κερδίζει τελικά το...oscar ηλιθιότητας στον άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των Ευρωπαικών ΜΜΕ για το ποιός θα σκαρφιστεί τη μεγαλύτερη εξυπνάδα σχετικά με το "Ελληνικό πρόβλημα".

Η Αφροδίτη της Μήλου,ντυμένη απ'τη μέση και κάτω με την Ελληνική σημαία,το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο και τίτλο:"Aπατεώνες στην Ευρω-οικογένεια" θα απεικονίζεται στο εξώφυλο του αυριανού τεύχους του περιοδικού.


Στην ιστοσελίδα του περιοδικού παρουσιάζεται ήδη βίντεο στο οποίο οι Γερμανοί δηλώνουν πως ανησυχούν για το κατά πόσο οι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων γερμανών φορολογούμενων..


Αν επιθυμείτε να δείτε και το σχετικό γερμανικό βίντεο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://greece-salonika.blogspot.com/2010/02/blog-post_3239.html#ixzz0gFpC7dZz



Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ



Όσο θα ασκούμε αμυντική πολιτική τόσο θα συνεχίζουμε να είμαστε η χώρα της σφαλιάρας για τους ξένους.

Πρέπει να ζητηθεί από την Γερμανία έστω και καθυστερημένα να πληρώσει το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ με τόκο καθώς και τις λοιπές αποζημιώσεις αφού κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής της Ελλάδας και τα λεφτά μας πήρανε και μας άφησαν να πεθάνουμε από πείνα στους δρόμους και μας προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.

Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι όσο η Ελλάδα θα θεωρείται και θα ενεργεί ως ο «ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ» της Ευρώπης, ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν θα υπάρξει.

Η Ελλάδα έχει καταντήσει χώρα κατανάλωσης των ευρωπαϊκών προϊόντων χωρίς ανάλογες εξαγωγές και το ισοζύγιο θα είναι πάντα μείον.

Γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, μας κατάντησαν να έχουμε σαν βαριά βιομηχανία μας ΜΟΝΟ τον τουρισμό αφού δεν διεκδίκησαν τίποτε περισσότερο. Αυτό άλλωστε επεδίωκαν και οι Ευρωπαίοι που τελικά δεν μας αφήσανε να έχουμε καμιά άλλη βιομηχανία, προκειμένου, εξ ανάγκης, να καταναλώνουμε τα εισαγόμενα προϊόντα τους τα οποία μάλιστα μέσω των πολυεθνικών εταιρειών μας τα πωλούν ακριβότερα από ότι στην χώρα τους.

Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι ο τουρισμός είναι ένα λίαν ελαστικό προϊόν, που εξαρτάται όχι μόνο από την σωστή δικιά μας υποδομή αλλά και από το εισόδημα των πολιτών των ευρωπαϊκών χωρών και το μερίδιο του εισοδήματός τους που έχουν να διαθέσουν για διακοπές. Κατά συνέπεια λοιπόν η δικιά τους ύφεση μεταφέρεται σε εμάς ακόμα χειρότερη.

Όσο για την εκμετάλλευση των δικών μας πλουτοπαραγωγικών πηγών (γεωργία, αλιεία, υπέδαφος κλπ) μπήκαν τέτοιες δεσμεύσεις που καταντήσαμε να εισάγουμε και να καταναλώνουμε τα αγροτικά και λοιπά προϊόντα των άλλων ευρωπαϊκών χωρών όταν τουλάχιστον στο θέμα των αγροτικών προϊόντων η Ελλάδα κατά το παρελθόν ήταν αυτάρκης και έκανε και εξαγωγές.

Όσο για το διαμεσολαβητικό εμπόριο, δέστε την περίπτωση της μεταφοράς αερίου μέσω Ελλάδας, και …ας μην μιλάμε καλλίτερα.

Αυτά για να μάθουμε να αντικρίζουμε κατάματα την πικρή αλήθεια.

κγ




Δεν υπάρχουν σχόλια: