Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

SevenArt.gr, νέο portal για σινεφίλ



Ένα νέο portal για σινεφίλ ανέβηκε εδώ και μερικές μέρες στον… διαδικτυακό αέρα, όπου μπορείτε να βρείτε καθημερινά όλα τα νέα της έβδομης τέχνης, παρουσιάσεις ταινιών και πολλά άλλα. Ποιο είναι αυτό;

Το SevenArt.gr, όπου θα βρείτε καθημερινή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της έβδομης τέχνης, ολοκληρωμένη παρουσίαση όλων των νέων ταινιών στους κινηματογράφους και κριτική από τον Άκη Καπράνο, όλα τα νέα trailers, φωτογραφίες, βιογραφικά και φιλμογραφία των συντελεστών, καθώς επίσης και συνεντεύξεις και διαγωνισμούς.

Βρείτε εύκολα πού παίζεται η ταινία που σας ενδιαφέρει και τι προβάλλουν οι κινηματογράφοι της περιοχής σας στην Αθήνα και σύντομα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διαβάστε το πλήρες box office των ταινιών που προβάλλονται στην Ελλάδα, βαθμολογήστε και σχολιάστε τις ταινίες που είδατε και περιηγηθείτε στις top movies όπως τις ανέδειξαν οι ίδιοι οι επισκέπτες του portal.

Το SevenArt στηρίζεται σε μια βάση δεδομένων που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες και παλιότερες ταινίες. Τόσο οι «μυημένοι» σινεφίλ που αναζητούν ένα αξιόπιστο αρχείο, όσο και οι περιστασιακοί θεατές της 7ης τέχνης που θέλουν να δουν τα πάντα για μια ταινία ή κάποιον ηθοποιό/σκηνοθέτη, θα βρουν στο SevenArt τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και μαζί προτάσεις για σχετικές ταινίες.

Τέλος, όπως μάθαμε, το SevenArt σε συνεργασία με το Wine Illusion Club προετοιμάζουν αυτή την περίοδο ένα κινηματογραφικό-γαστρονομικό event, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για το event θα γίνουν γνωστές σε λίγες μέρες…

Πηγή:

http://www.xblog.gr/?p=17527

Δεν υπάρχουν σχόλια: