Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ κος «ΜΠΛΟΦΑΣ» του ΣΚΑΪ








Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ κος «ΜΠΛΟΦΑΣ» του ΣΚΑΪ

Καλημέρα

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι τύποι που μας παριστάνουν τους έξυπνους και υποτιμούν την νοημοσύνη όχι μόνο των ακροατών τους αλλά και των Ελλήνων. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ δημοσιογράφο κ. Πρωτοσάλτε.
Από το πρωί σήμερα ο εν λόγω υπέρμαχος της κυβέρνησης Παπαδήμου και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπλοφάρει πάνω στην γνωστή τρομολάγνο πολιτική των δύο μνημονιακών κομμάτων προσπαθώντας με την γνωστή ειρωνεία του και το αλάθητο του Πάπα να μας πείσει ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να δεχθεί ή συγκυβέρνηση μνημονιακών ή το χάος.
Ο τρομολάγνος κ. Προτοσάλτε αποφεύγει όμως επιμελώς να αναφερθεί στα δρακόντεια μέτρα που θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο , αν υπάρξει συγκυβέρνηση των μνημονιακών , όπως αποφεύγει να αναφερθεί και στα όσα στραβά και ανάποδα έγιναν κατά την διακυβέρνηση της Ελλάδας από τις μνημονιακές δυνάμεις.
Είναι δε απορίας άξιο ότι δεν αναφέρθηκε, τουλάχιστον όση ώρα κατάφερα, παίζοντας με τα νεύρα μου, να ανεχθώ τον λόγο του, στην πρόσφατη δήλωση Παπανδρέου στους ΤΙΜΕS ότι η Ελλάδα επί των ημερών του κατέστη «πειραματόζωο» της Ευρώπης και του διεθνούς κεφαλαίου.
Σταματήστε λοιπόν τις μπλόφες  κύριε «ΜΠΛΟΦΑ». Ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν ανέχεται τις μπλόφες των καλοπληρωμένων  μνημονιακών δημοσιογράφων και των πολιτικών των μνημονιακών κομμάτων. Ελπίζω μάλιστα ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ με τα αποτελέσματα των εκλογών την Κυριακή το βράδυ θα σας κάνει   να αντιληφθείτε ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ και πόσο γελοίος είναι ο τρομολάγνος  λόγος σας ..



Ξύλο σε ΠΑΣΟΚ και διάλυση του περιπτέρου τους στο Αιγάλεω


 Ξύλο σε ΠΑΣΟΚ και διάλυση του περιπτέρου τους στο Αιγάλεω
Σιγά μην άφηνε ο κόσμος όρθιο το περίπτερο τους. Κάθε προσπάθεια να το ξαναστήσουν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Κάποιοι έχουν τρομερό θράσος.
Το ΠΑΣΟΚ πήγε να στήσει περίπτερο στην κεντρική πλατεία του Αιγάλεω τον εσταυρωμένο.
Πρώτα έπεσε αυθόρμητο ξύλο απο κόσμο που είδε το περίπτερο τους (έφεραν ΔΙΑδες για να τους σώσουν!). Το ίδιο βράδυ σπάστηκε.
Αυτό το ΔΝΤ κόμμα θα γκρεμιστεί συθέμελα. Τα γραφεία του ας γίνουν χώροι για τους αστέγους.
ΠΗΓΗ: indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: