ΕΠΙΣΤΟΛΗ: 

Μη πουλήσετε τον εαυτό σας, μη πουλήσετε την πατρίδα σας!



Ένας αναγνώστης βλέποντας την ώρα της κάλπης να πλησιάζει στέλνει το δικό του μήνυμα!

Διαβάστε τι μας λέει:

«Είμαι νέος 29 ετών και πραγματικά θεωρώ πολύ σημαντικό να πάμε ΟΛΟΙ μας να ψηφίσουμε την Κυριακή. Είναι απόφαση που μπορεί να κρίνει το μέλλον μας… για τις επόμενες δεκαετίες.

Θεωρώ επίσης αδιανόητο να ψηφίσει κάποιος τα δύο κόμματα που με τις πολιτικές τους μας έχουν καταδικάσει όλους, θεωρώντας την καταδίκη αυτή «σώσιμο» από τα χειρότερα.

Ελληνίδες και Έλληνες,

Μην φοβάστε! Μην τρομοκρατήστε! Κλείστε τις τηλεοράσεις και απομονώστε τα παπαγαλάκια των μεγάλων κομμάτων!!! Πριν μερικές δεκαετίες οι παππούδες μας έδωσαν τη ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι! Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε και πάλι υπό κατοχή, οικονομική αυτή την φορά!!!

Πώς θα ένιωθαν οι συγχωρεμένοι παππούδες μας, αν μας έβλεπαν να ψηφίζουμε για την περαιτέρω υποδούλωση της πατρίδας μας; Τί θα πούμε στα παιδιά μας σε μερικά χρόνια; Ότι ψηφίσαμε για ένα μνημόνιο που μας καθιστά υπόδουλους στις ορέξεις των Γερμανών γιατί φοβόμαστε την αλλαγή;

Έλληνες ξυπνήστε!!! Η αξιοπρέπεια μας, διαχρονικά ως έθνος, ήταν μία πολύ σημαντική αξία! Μην πουλάτε τον εαυτό σας, την πατρίδα σας, το μέλλον σας!!!!

Όσο δύσκολος και αν είναι ο δρόμος εκτός μνημονίου, αυτός είναι ο αξιοπρεπής και σωστός!
Σκεφτείτε το καλά! Μην γίνεστε υποχείρια κανενός