Ένα έγγραφο «φωτιά» διέρρευσε από το πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο αναφέρει σειρά μέτρων, που θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούνιο σύμφωνα με το Newsbomb.gr. Σε αυτά περιλαμβάνονται μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αποκρατικοποιήσεις και αύξηση τιμολογίων στις ΔΕΚΟ, μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, αλλά και κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα πλήξει τον τουρισμό.

Θεωρείται απίθανο η διαρροή να έγινε εν αγνοία του κ. Παπαδήμου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάποια επίσημη αντίδραση. Στόχος βεβαίως είναι να «χτυπηθεί» η αξιοπιστία των προεκλογικών εξαγγελιών Σαμαρά και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διαρροή έγινε με τις ευλογίες της Τρόικα, ώστε να πιεστεί ο Α. Σαμαράς την επομένη των εκλογών και να οδηγηθεί σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και άρα σε τήρηση των δεσμεύσεων.

Αναμένουμε εξελίξεις και βεβαίως αντιδράσεις από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς φαίνεται ο κ. Παπαδήμος δεν ξεπέρασε ποτέ το γεγονός, ότι δεν έγινε το χατίρι του και της Τρόικας να οδηγηθούμε σε εκλογές το Φθινόπωρο πού ήδη θα είχαν γίνει όλα αυτά.

 http://www.prionokordela.gr/politikh/apodomisi-twn-eksaggeliwn-samara-apo-papadimo/