Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: Στις εκλογές ψηφίσαμε υπέρ των βιαστών μας




Χάρρυ Κλυνν: Στις εκλογές ψηφίσαμε υπέρ των βιαστών μας


Η καυστικότητα στον λόγο του Χάρρυ Κλυνν είναι γνωστή σε όλους...

Ο Χάρρυ δεν χαρίζεται ούτε σε μέρος του ίδιου του κοινού που θα σπεύσει να τον δει από κοντά σε κάτι που μοιάζει με stand-up comedy.

"Η πράξη που χαρακτήρισε τους Έλληνες σε αυτές τις εκλογές τους υποτιμά και τους υποβιβάζει. Κυριάρχησε η έννοια του φόβου. Από φόβο ψήφισαν, αλλά για να μη χάσουνε τι; Κάποιον που είναι κεφαλαιούχος, κάποιον που ανήκει στην τάξη των αρπακτικών ή των νταβατζήδων ή των βολεμένων (βλέπε δημόσιοι υπάλληλοι με 35-40 εκ. στην τράπεζα), τον καταλαβαίνω. Δεν μπορώ όμως να συγχωρήσω αυτούς που τη μία μέρα ψηφίζουν τους βιαστές τους και την άλλη μέρα ανεβαίνουν στον 5ο όροφο για να αυτοκτονήσουν".

Και συνεχίζει: «Στην πορεία μου έχω διαπιστώσει ότι πολλοί ήταν αυτοί που επικεντρώθηκαν περισσότερο στην ουσία του γέλιου και λιγότερο στην ουσία της σάτιρας ή της καταγγελίας που είχε γίνει. Κι αυτό με αδικεί. Όταν έλεγα για το νεόπλουτο που από εργάτης μπήκε στην κλαδική του ΠΑΣΟΚ, έγινε εργολάβος και πήγαινε στο Ηρώδειο ή ήθελε πρώτο τραπέζι πίστα, κάποιοι πίστευαν ότι ζουν σε μια πραγματικότητα που δεν θα τελειώσει ποτέ. Αυτό πιστεύανε, στη βασιλεία της διαφθοράς.

Τώρα πια κατέρρευσε όλο αυτό. Το 1983 στην 'Αλλαγή και Πάσης Ελλάδος' είχα πει ότι "δεν ξέρω αν σε 20 χρόνια θα ζει ο Παπανδρέου -που τον ανακηρύξαμε και σε εθνάρχη- αλλά σίγουρα θα υπάρχει ένας λαός στα πρόθυρα της ηθικής και οικονομικής εξαθλίωσης, ένας λαός πιθήκων-ψηφοφόρων».
Ο Κ. Κλυνν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο cosmo, δεν χαρίστηκε σε κανέναν! Όλοι πέρασαν από το... στόμα του!

«Ήρθε ο καιρός η κ. Παπαρήγα μετά το μεγάλο κακό που προξένησε στο κομμουνιστικό και σοσιαλιστικό κίνημα να μας απαλλάξει από την παρουσία της» σχολίασε για το ΚΚΕ
Στη συνέχεια τόνισε: «Να δικαστούν Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου»
Ενώ αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να πληρώνουμε τα νταβατζηλίκια των τραπεζών...

«Επιζήσαμε τόσα χρόνια με τη δραχμή και έχουμε καταρρεύσει με το ευρώ στο οποίο μπήκαμε με τον αρχιερέα της διαπλοκής το Σημίτη με συνεπίκουρους τον κ. Παπαδήμο και Στουρνάρα που μαγείρεψαν τα στατιστικά για να μας μπάσουν με ψευδή στοιχεία στην κόλαση. Και αυτοί είναι οι άνθρωποι που κυβερνούν ξανά.»

Ενώ για την γνωστή και μη εξαιρετέα μέγαιρα είπε τα παρακάτω:

«Μες στην τακτική της εσωκλείεται αυτό το σπέρμα του ναζισμού και της κυριαρχίας του Ράιχ. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η εκδικητικότητα που πηγάζει μέσα από τις εκφράσεις της. Όσο για το θέμα του γερμανικού λαού, θα τον παραλληλίσω με τον αμερικάνικο. Θαυμάσιοι λαοί και οι δύο, αλλά γεννιούνται και πεθαίνουν με πλύση εγκεφάλου, κάτι που βρίσκω τραγικό».

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: