Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πώς ακόμη το κράτος σπαταλά χρήματα & πόρους της Ε.Ε.







Εάν έχετε απορίες τι κάνουν αυτοί που μας κυβερνάνε τα λεφτά σας, διαβάστε τα παρακάτω για να καταλάβετε:

Διαβάστε! Πώς ακόμη το κράτος σπαταλά χρήματα & πόρους της Ε.Ε. – 15.000€ Για δημιουργία λογαριασμού στο facebook!


Κύριοι,
Φαίνεται ότι το πολιτικό σύστημα δεν έχει καταλάβει τίποτα! Θέλουν να συνεχίσουν να ξοδέυουν χρήματα, να κατασπαταλάνε σε λάθος ενέργειες, σε χαζές ενέργειες.
Ευτυχώς λόγω του προγραμμάτος διαύγειας, αρκετές τσαπατσουλιές εμφανίζονται για να τις βλέπουν οι πολίτες. Η περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος  ανέρτησε την απόφαση για το εξής πρόγραμμα
  • ΑΔΑΒ4ΛΜ7Λ6-43Π
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου149742/771
  • ΘέμαΑΠΟΦΑΣΗ 55/2012 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ν.ΕΑ.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ 3: ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 07: ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
  • Τελικός ΥπογράφωνΠρόεδρος – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ -
  • Ημερομηνία Απόφασης26/06/2012
  • Ημερομηνία Ανάρτησης27/06/2012 12:33:13
  • Είδος ΑπόφασηςΛΟΙΠΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
  • ΦορέαςΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας
  • ΜονάδαΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εάν διαβάσετε το κείμενο θα δείτε κάτι παράξενο στην 15/16!




Δηλαδή για κάτι που είναι τζάμπα και έχει ελάχιστο κόστος (facebook- twitter- Google+, twitter) το ελληνικό δημόσιο είναι διατεθιμένο να πληρώσει χιλιάδες Ευρώ- ΣΠΑΤΑΛη. Έστω ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρώπη, δεν θα ήταν καλύτερο αυτά τα χρήμματα να πήγαιναν σε σωστές ενέργειες και όχι σε χαζομάρες. Ερώτηση Ποίοι θα αναλάβουν να κάνουν λογαριασμό στο facebook για 15.252€? Ντροπή! Ντροπή. Μετά από έρευνα (ΛΟΛ) παραθέτω τα σωστά οικονομικά στοιχεία για το κόστος των παραπάνω πράξεων. Πάντως όσες φορές έχω δει παρουσίες της Ελλάδος σε εκθέσεις τουριστικές στο εξωτερικό (έχει και τέτοια το budget) ήταν όλες για να κάνουν εκδρομές κάποιοι τους δημοσίου με την γυναίκα τους (η την γκόμενα τους) και τζάμπα ταξιδάκι. Πεταμένα χρήμματα, φυσικά όχι δικά τους, αλλά των φορολογουμένων -γνωστοί και ως οι ηλίθιοι (μην γράψω χειρότερη λέξη) της υπόθεσης.




Ντροπή! Τελικά η Ελλάδα και το πολιτικό κράτος δεν θα αλλάξουν ποτέ. Η χώρα της λαμογιάς. Εάν τα λαμογία ήταν είδος για εξαγωγή, η Ελλάδα θα ήταν παγκόσμια δύναμη. ΥΓ όσοι υποστηρίζουν ότι οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν και το “κόστος διαχείρησης” μάλλον πραγματικά δεν έχουν κάνει διαχείρηση των παραπάνω λογαριασμών. Πάντως το Wired & Ready έχει ελάχιστό κόστος διαχείρησης στο Facebook, twitter & Google+… Έλεος… Σε περιόδο που το κράτος δεν έχει μια, να πληρώνει πάλι τεράστια ποσά για μικρά έργα…

Article - http://wiredandready.net/2012/07/18/apait/ 
Public Offer - www.pde.gov.gr/gr/diafaneia/item/download/2121.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: