Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Keep going Κατερίνα - "Ode to lost Joy"





Beethoven's "Ode to Joy" (1785) is the official anthem of the European Union (E.U.)
"Ode to Lost Joy" is a metaphor on the current situation the peoples of Europe are gradually facing - the people of Greece being the first and most fiercely attacked. In the name of a "Union" which has grown to be anti-democratic - infected by the corruption of its political elite, international bankers, corporations, and mainstream media - lies, blackmailing, moralizing, and scapegoating are put to use in order to subject the people, shattering lives, and destroying democracy.


Νέο (πολύ καλό...) πολιτικό βίντεο 
από την Κατερίνα Μουτσάτσου: 

"Η ωδή της χαμένης χαράς"



ImageΈνα νέο πολιτικό βίντεο με τίτλο "Ωδή στην χαμένη χαρά" από την αξιόλογη ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου ανέβηκε πριν ελάχιστη ώρα στο youtube. O τίτλος είναι παραφρασμένος από τον τίτλο της 9ης Συμφωνίας του Μπετόβεν, «Ωδή στη Χαρά», η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ως ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπό τη μουσική υπόκρουση της Ωδής, η Κατερίνα βρίσκεται σε μια παραλία και γράφει στην άμμο τις αξίες της Ένωσης και του Ευρωπαϊκού - Ελληνικού Πολιτισμού, που τις σβήνει το κύμα.

Λέξεις όπως Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Έθνη, Αξιοπρέπεια αλλά και Δουλειές, Κοινωνική Περίθαλψη, βλέπουμε να τις... παίρνει η θάλασσα.

Μόνο μια λέξη δεν μπορεί να σβηστεί, HELLENES (Έλληνες...).

Η ηθοποιός έγραψε σχετικά στο youtube, στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο:

"Occupy E.U.

«Η Ωδή της Χαράς» του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)

Η «Ωδή της Χαμένης Χαράς» είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται - και θα έρχονται - σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης - οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτιθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο.

Στο όνομα μιας «Ένωσης» όλο και πιο αντιδημοκρατικής - μολυσμένης από τη διαφθορά της πολιτικής της Ελίτ, των διεθνών τραπεζιτών, των πολυεθνικών, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης - ψέματα, εκβιασμοί, ηθικολογίες, και «αποδιοπομπαίοι τράγοι», χρησιμοποιούνται για την υποδούλωση των λαών, καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, και τη δημοκρατία".


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49199&Itemid=131

Δεν υπάρχουν σχόλια: