Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ψάχνουν επικίνδυνο παρανοϊκό στην Πάρο!





Μετά την ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης 15χρονης που βρέθηκε φρικτά κακοποιημένη στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα ισχυρά χτυπήματα που υπάρχουν στο σώμα της δεν αποτελούν αποτέλεσμα ατυχήματος, αλλά επίθεσης από κάποιον παρανοϊκό.

Πλέον, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τις Αρχές να τον βρουν και να τον συλλάβουν πριν υπάρξουν και άλλα θύματα.

Για αυτό το λόγο, ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη φύγει από το τοπικό τμήμα και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, κάτι που δείχνει ότι η Αστυνομία, έστω με καθυστέρηση, διαπίστωσε ότι προφανώς είμαστε μπροστά σε μια απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, στο μεταξύ είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος, μέσα στον οποίο χάθηκεν στοιχεία και ίχνη που θα μπορούσαν να φωτίσουν αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Πάντως, η κοινωνία του νησιού έχει αναστατωθεί, καθώς καθημερινά στις συζητήσεις μεταξύ κατοίκων και παραθεριστών γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο ανάμεσα τους να κυκλοφορεί ένας μανιακός.Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για έναν δράστη – «φάντασμα» αφού οι έρευνες από την ξηρά αλλά και από τη θάλασσα δεν στάθηκαν ικανές να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του. Το κινητό της κοπέλας δεν υπήρχε πουθενά, η μπλούζα του κοριτσιού ήταν σηκωμένη και παντού αίμα.

Τα τραύματά της δεν δικαιολογούσαν σε καμία περίπτωση την πτώση από ύψος σχεδόν 3 μέτρων, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Πλέον, όλοι στο νησί και πολύ περισσότερο οι γονείς της μικρής περιμένουν τις εξετάσεις DNA, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στα νύχια της γενετικό υλικό άλλου προσώπου, προφανώς του ανθρώπου που χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα την Μυρτώ.

Στο Πρώτο Θέμα, μίλησε και η μητέρα του κοριτσιού που και για την ίδια είναι ανεξήγητο το πως κάποιος μπόρεσε να χτυπήσει τόσο βάναυσα την κόρη της χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φύγει σαν κύριος. Μάλιστα, κατηγόρησε τις τοπικές Αρχές του νησιού και κυρίως τον Δήμαρχο, ο οποίος από την αρχή έκανε λόγο για ατύχημα χωρίς καν να έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες.

http://www.tsantiri.gr/ellada/psachnoun-epikindino-paranoiko-stin-paro.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: