Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Με πατέντες αδειάζουν τα ρεζερβουάρ! Πώς να προφυλαχθείτε





Τις νύχτες με μία ειδική τρόμπα κλέβουν τα καύσιμα από σταθμευμένα Ι.Χ. και επαγγελματικά οχήματα.

Ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να θωρακίσουν τα αυτοκίνητα που βγαίνουν στην αγορά

Πώς θα μπορέσετε να θωρακίσετε το αυτοκίνητό σας

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον τρόπο που οι δράστες κλέβουν τα καύσιμα

Τα τελευταία δύο χρόνια που η Ελλάδα ακροβατεί ανάμεσα στην χρεοκοπία και την πλήρη εξαθλίωση των πολιτών της, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και πλέον πολλοί είναι εκείνοι που σκέφτονται κάθε τρόπο ακόμα και την κλοπή για να επιβιώσουν.

Μέσα σε τόσο δύσκολες ώρες, κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν άλλη μία πατέντα για να βγάζουν χρήματα με τις κλοπές καυσίμων από Ι.Χ. αυτοκίνητα, αλλά και φορτηγά. Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες οδηγών, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα ρεζερβουάρ των σταθμευμένων αυτοκινήτων τους άδεια, καθώς τις νύχτες οι δράστες ανοίγουν τα ρεζερβουάρ και με λάστιχο αδειάζουν τα καύσιμα.

Εξαιτίας των διαστάσεων που έχει πάρει διεθνώς το πρόβλημα της κλοπής καυσίμων, οι αυτοκινητοβιομηχανίες εφοδιάζουν τα καινούργια μοντέλα με ρεζερβουάρ ασφαλείας, για να μην μπορεί να μπει λάστιχο στο εσωτερικό τους.

Ωστόσο συχνά οι κλέφτες κόβουν τα σωληνάκια ροής για να τα αδειάσουν. Ακριβώς αυτό έκαναν και στον Κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο ιδιοκτήτη επαγγελματικού οχήματος που όχι μία αλλά τρεις φόρες τον έκλεψαν με τον συγκεκριμένο τρόπο και έτσι αναγκάστηκε με έναν φίλο του να εφεύρουν μια πατέντα ώστε να προστατευθεί το σωληνάκι ροής της βενζίνης.

Ο κ.Αναγνωστόπουλος περιγράφει στον ρεπόρτερ του NewsIt Λευτέρη Σουχάιμπ την δραματική εμπειρία του πως τον έκλεψαν κάτω από το σπίτι του ακριβώς τρεις φόρες και δείχνει στον φακό του Newsit μια λύση για για να προστατεύσει κάποιος το όχημα του από τους επίδοξους ληστές.


Δείτε τον τρόπο που ο κ. Λάμπρος Κόντος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου έφτιαξε την πατέντα πάνω στο φορτηγό όχημα για να αποτρέψει τους ληστές και μάλιστα με χαμηλό κόστος!

Ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει πως όλο και συχνότερα τώρα τελευταία τον επισκέπτονται πελάτες για να τους τοποθέτηση το καπάκι ασφαλείας που κατασκεύασε.



Ο Κ. Γεωργίου είναι Διευθυντής σε αλυσίδα βενζινάδικων και περιγράφει στο Newsit τον τρόπο που οι ληστές κλέβουν την βενζίνη με τον τόσο απλό τρόπο, αφού τη τρόμπα που χρησιμοποιούν μπορεί κάποιος να την βρει στο εμπόριο και στα χρωματοπωλεία μόνο με δύο ευρώ. Ο κ.Γεωργίου αναφέρει πως αυτό ήταν κάτι που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια απλά τώρα τελευταία το φαινόμενο έχει αυξηθεί δραματικά.

 


http://www.tsantiri.gr/ellada/me-patentes-adiazoun-ta-rezervouar-pos-na-profilachthite-vinteo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: