Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Διαδικτυακή – διαδραστική πλατφόρμα εικονικών ξεναγήσεων στην Ελλάδα





Διαδικτυακή – διαδραστική πλατφόρμα εικονικών ξεναγήσεων στην Ελλάδα

Ποια εικόνα έχουν οι άλλοι λαοί για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της; Είναι ίδια με αυτή που εμείς οι Έλληνες μοιραζόμαστε; Πώς μπορούμε να αποτυπώσουμε την εικόνα της χώρας μας και να τη μοιραστούμε από κοινού με τον κόσμο;
Το You Go Culture, που υλοποιείται από το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), είναι μια εκπαιδευτική, ελεύθερης πρόσβασης ψηφιακή πλατφόρμα που επιχειρεί να γνωρίσει την Ελλάδα στον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τον πολιτισμό της. Έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή της, αποτυπώνοντας την Πελοπόννησο και την Αττική, ενώ δεσμεύεται να αναδείξει το δίπτυχο πολιτιστικού αποθέματος – σύγχρονης ζωής σε όλη τη χώρα, συνεχίζοντας σε σημαντικούς προορισμούς με την ελάχιστη συνεισφορά όλων μας, μέσω του act4Greece.
Το act4Greece στηρίζει τη δράση You Go Culture από 10.05.2017 έως 10.09.2017, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την κάλυψη των εξόδων δημιουργίας περιεχομένου με πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, πανοράματα 360° και συνοδευτικά κείμενα) για τη 2η Φάση ανάπτυξης της πλατφόρμας, με συνολικό προϋπολογισμό €77.800. Το E-Learning του ΕΚΠΑ καλύπτει, με ίδιους πόρους, ποσό €12.800. Μέσω του act4Greece αναζητούνται επιπλέον πόροι, ύψους €65.000.
Το E-Learning) του ΕΚΠΑ, θα προσφέρει σε όλους τους υποστηρικτές της δράσης αντισταθμίσματα, ανάλογα με το ύψος της προσφοράς, ως επιβράβευση.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: