Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Το « επεισόδιο» Αυγέρη-Βαρουφάκη και το σχόλιο του Protagon





Το « επεισόδιο» Αυγέρη-Βαρουφάκη και το σχόλιο του Protagon

Ένα σχόλιο για το Protagon και την συνεργάτιδά του Χριστίνα Ταχιάκου

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ εκεί στο Protagon το πόσο διαστρεβλώσατε τα πράγματα δείχνοντας για μια ακόμη φορά την εμπάθειά σας απέναντι στον Βαρουφάκη (http://www.protagon.gr/epikairotita/44341404247-44341404247)*. Αν ήσασταν αντικειμενικοί στο σχολιασμό σας θα έπρεπε να ξεκινήσετε τον αντι-βαρουφάκειο σχολιασμό σας αναγνωρίζοντας ότι πραγματικά προκλήθηκε προσβλητικά ο Βαρουφάκης από την δημοσιογράφο. Όταν κάποιος γνωρίζει πολύ καλά ότι κάνει ένα αγώνα μέσα και ΕΞΩ από την Ελλάδα για την ανατροπή της δυσμενούς κατάστασης εις βάρος της χώρας του και έρχεται η δημοσιογράφος  της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να τον προκαλέσει και να του προσάψει ότι δεν ζει στον ελληνικό χώρο για να βιώνει τα προβλήματα του ελληνικού λαού («ενεργώντας» ηθελημένα ή μη εμμέσως προβοκατόρικα υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής και την αντι-βαρουφικής  μνημονιακής προπαγάνδας)  η έκρηξη του καλοπροαίρετου συνομιλητή είναι πέραν από ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.
Όμως αυτό που σας προσάπτω εγώ είναι η έλλειψη αντικειμενικότητας. Μα για το όνομα του θεού από όλη την συζήτηση εσείς το μόνο που καταλάβατε σαν σημαντικό είναι το ΑΣΗΜΑΝΤΟ συγκρουσιακό επεισόδιο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ και όχι τα όσα σημαντικά που καταγγέλθηκαν από τον Βαρουφάκη;;;; Και μην μου μιλήσετε και δικαιολογηθείτε ότι εντάξατε στην παρουσίαση και την όλη την συνέντευξη Βαρουφάκη γιατί·  πόσοι από τους αναγνώστες σας είχαν το κουράγιο να την παρακολουθήσουν ολόκληρη (αν μάλιστα είναι στην αντίπερα αντι-βαρουφική όχθη) ώστε να μην μείνουν στο – γκεμπελίστικο πες πες όλο και κάτι θα μείνει - "Είδατε τι έγραψε το Protagon για τον "απαράδεκτο" Βαρουφάκη". Λίγο μεγαλύτερη ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ εκ μέρους σας δεν θα έβλαπτε ούτε εσάς αλλά ούτε και τον ΠΟΛΙΤΗ που υφίσταται τα πάνδεινα από το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ που έχει επιβληθεί με χουντικό τρόπο και την άφρονα πολιτική που ακολουθείται εδώ και επτά ολόκληρα χρόνια!!!!
Ακόμα δε χειρότερη υπήρξε η στάση σας όταν εξισώνετε το « επεισόδιο»  Αυγέρη-Βαρουφάκη  με το επεισόδιο  Κανέλη-Κασιδιάρη. Αν αισθάνεστε εσείς το «Πώς αισθάνθηκε η Δώρα Αυγέρη όταν άκουσε τον Γιάνη Βαρουφάκη να απαιτεί... σεβασμό. Σαν την Κανέλλη με τον Κασιδιάρη» ως αντικειμενική παρουσίαση· ε! τότε να χαίρεστε την αντικειμενικότητά σας.  Έλεος πιά δεν τρώμε κουτόχορτο!!!!

To άθρο του Protagon εδώ: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: