Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ρωσική Αποκάλυψη: Καταστρέφουν εσκεμμένα την Ελλάδα οι δανειστές




Ρωσική Αποκάλυψη: Καταστρέφουν εσκεμμένα την Ελλάδα οι δανειστές, για να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Ζώνη του Ευρώ!

Στα πρόθυρα κατάρρευσης βρίσκεται σύμφωνα με ανώνυμες πηγές Ρώσων αξιωματούχων το Ελληνικό Κράτος! Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται αρκετά ανήσυχο με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, και σύμφωνα με σενάρια έχει συγκαλέσει ένα έκτακτο συμβούλιο με τους Ρώσους διπλωμάτες, να προσπαθούν να προβλέψουν την επικείμενη αποσταθεροποίηση, και τις συνέπειες που θα έχει αυτό στην Ελλάδα!
Η Ρωσία λόγω της Ενεργής Στρατιωτικής παρουσίας στην Συρία, αλλά και στο μέτωπο της Ουκρανίας, έχει βγάλει προσωρινά από το κάδρο του ενδιαφέροντος της, την Ελλάδα. Και σε αυτό έχουν συντελέσει και οι ψύχρες τυπικές σχέσεις της Ρωσικής Κυβέρνησης, με την Κυβέρνηση του Τσίπρα!
Τα διάφορα σενάρια που γράφτηκαν από αρκετά site-blog στην Ελλάδα, ότι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελληνική Βουλή, και σε άλλα Κυβερνητικά Κτίρια, με παγιδευμένο με εκρηκτικά Drone, και όλα αυτά με Ρωσική προειδοποίηση, με την πηγή αυτού του δημοσιεύματος να προέρχεται από Ρωσικό ΜΜΕ, σκόρπισε αρκετά γέλια στου Ρώσους αξιωματούχους, αναρωτώντας «Ποια Τρομοκρατία στην Ελλάδα» Όλες σχεδόν ο αξιόλογες επικίνδυνες επιχειρησιακές τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα, έχουν ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ! Η όποια σοβαρή τρομοκρατική ενέργεια που θα εκδηλωθεί στην Ελλάδα, δεν θα προέρχεται από μια εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση, αλλά από κύκλους που θα προέρχονται από εξωτερικό παράγοντα, με την βοήθεια του παρακράτους!
Άξιο απορίας για τους Ρώσους αξιωματούχους, είναι οι ενέργειες των δανειστών μας, που συντελούν όλο και πιο πολύ στη αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, παρά στην σταθερότητα! Το ενδεχόμενο ότι θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνησα Τσίπρα, ώστε να ευνοήσουν μια Οικουμενική Κυβέρνηση, η ακόμα την άνοδο στην εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν παίζει για τους Ρώσους, με το σκεπτικό ότι όποιο κόμμα και να κυβερνήσει, και με όποιο σχήμα, δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική, και θα συνεχίσει το ίδιο έργο με την Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλαγή προσώπων στην εξουσία δεν κάνουν την διαφορά, αλλά η αλλαγή της πολιτικής κατά των Μνημονίων, και αυτό το ενδεχόμενο δεν παίζει!
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρώσων, οι δανειστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Ελληνικό χρέος, δεν είναι ούτε βιώσιμο, αλλά ούτε διαχειρήσιμο, και θα πρέπει σχεδόν για 50 χρόνια να συμβάλλουν με οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, με το ρίσκο, ότι και πάλι η Ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ορθοποδήσει, χάνοντας περισσότερα δισεκατομμύρια! Οι Βρυξέλλες είχαν πιστέψει ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα θα τους έβγαζε από την δύσκολη θέση, και θα έβγαινε οικειοθελώς από την Ζώνη του Ευρώ, πράγμα που δεν έγινε, με όλη την υφήλιο να βλέπει σαστισμένη την επική κολοτούμπα του Τσίπρα!
Τώρα οι Βρυξέλλες αναγνωρίζουν το μέγα λάθος της παραμονής της Ελλάδας στην ζώνη του Ευρώ, αλλά είναι δύσκολο να την αποβάλουν! Μόνο με ένα σατανικό σχέδιο θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι τέτοιο, και δεν είναι άλλο από το να ζητούν από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση, να υλοποιήσει εξοντωτικές και παράλογες απαιτήσεις, σχεδόν ανεφάρμοστες, που θα φέρουν την κοινωνία σε γενικό ξεσηκωμό. Όλα αυτά θα φέρουν ακυβερνησία, και καμιά Οικουμενική Κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να τα υλοποιήσει, με αποτέλεσμα μιας οικειοθελή αποχώρηση από την ζώνη του ευρώ! Μπορεί κάτι τέτοιο ίσως να είναι και το σωστό, ώστε να σωθεί η Ελλάδα, το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα σχέδια έχουν γίνει λάθος, και φέρνουν στην Ελλάδα μια καταστροφική αποσταθεροποίηση, που θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στην περιοχή των Βαλκανίων και στην ΕΕ!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
http://newsnea.gr/νεα/ρωσική-αποκάλυψη-καταστρέφουν-εσκεμμένα-την-ελλάδα-οι-δανειστές-για-να-αποχωρήσει-οικειοθελώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: