Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Το έγκλημα κατά της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο, κυρία Λαγκάρντ



Με ένα «συγγνώμη, κάναμε λάθος» δεν γλιτώνετε για το εξελιγμένο τεχνολογικά Άουσβιτς που, παρέα με τον Σόιμπλε, μας βάλατε
Το έγκλημα κατά της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο, κυρία Λαγκάρντ
Μας στήσατε στον τοίχο, γεμίσατε τη χώρα μας λουκέτα, ανέργους, ουρές στα συσσίτια για ένα κομμάτι ψωμί, με τα δάκρυα ποτάμι, για να παίξετε τα παιγνίδια σας, αλλά ήρθε η ώρα της πληρωμής, της Δικαιοσύνης
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Με χειρουργικό νυστέρι η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ έσπασε το απόστημα που εδώ και έξι χρόνια έχει βάλει την Ελλάδα στην κλίνη του Προκρούστη, όπου το καθένα από τα αφεντικά μας κόβει κι από ένα κομμάτι, με το «τετέλεσται» να μην είναι μακριά.
Σίγουρα δεν κτύπησαν ξαφνικά οι Ερινύες την πόρτα της κυρίας του ΔΝΤ και την έπιασαν οι τύψεις. Προφανώς, παίζει το παιγνίδι της και εκβιάζει τους Ευρωπαίους λέγοντας ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και επομένως, για να μην αποχωρήσει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα... διάσωσης, πρέπει να γίνει «κούρεμα» – κάτι που ο σκληρός αντίπαλός της, ο ανθέλληνας κ. Σόιμπλε, δεν θέλει ούτε να ακούσει.
Τσακώνονται τα... βουβάλια, θέλοντας να επιβάλει το καθένα τα δικά του συμφέροντα, και ποδοπατούν την Ελλάδα, που δεν τους ενδιαφέρει αν θα ζήσει ή όχι.
Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ κ. Λαγκάρντ (η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, θα καθίσει στο σκαμνί με απόφαση της Γαλλικής Δικαιοσύνης για κάποια 400 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στον γνωστό γάλλο μεγαλοεπιχειρηματία Ταπί, αποδεικνύοντας ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα) δεν ανακάλυψε τώρα ξαφνικά, ύστερα από έξι χρόνια από τότε που μας φόρεσαν τον... ζουρλομανδύα, με τη συγκατάθεση των τότε κυβερνώντων Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλου, ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει.
Ότι υπήρξε μια σειρά ηθελημένων λαθών και παραλείψεων, που στόχευαν στη δημιουργία προβλημάτων στην Ευρωζώνη!
Ότι υπερεκτιμήθηκε η δυνατότητα της Ελλάδας να προχωρήσει σε σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Ότι αποδείχθηκε λανθασμένη η υπόθεση που έκαναν τα στελέχη του Ταμείου ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να επιστρέψει στις Αγορές στα μέσα του 2012.
Πρόκειται για μια συγκλονιστική ομολογία, με την οποία ο Δικαστής δεν χρειάζεται κανέναν μάρτυρα για να βγάλει καταδικαστική απόφαση για όλο το σινάφι –ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα–, που κρέμασε έναν λαό και τον οδήγησε συνειδητά σε μια τραγωδία χωρίς τελειωμό, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει σωτηρία, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουν οι άλλες χώρες της ΕΕ τι θα γίνει αν βγουν έξω από τη γραμμή. Με τη Γερμανία του Σόιμπλε να κρατάει τον βούρδουλα και να δίνει τον ρυθμό στους αιχμαλώτους... Μια κατάσταση που δεν απέχει πολύ από το Νταχάου και το Άουσβιτς, με σύγχρονη τεχνολογία...
Το έγκλημα πλέον έχει ομολογηθεί. Και μάλιστα εγγράφως, διά χειρός ΔΝΤ. Αλλά έγκλημα που έχει ομολογηθεί από τους δράστες δεν μπορεί να μην έχει τιμωρία. Ιδιαίτερα όταν θύμα του είναι ένας ολόκληρος λαός. Και οι δράστες δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό! Η Λαγκάρντ το έχει παραδεχθεί. Και για τον Σόιμπλε βουνό οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα. Ακόμη και η πρόσφατη απόφασή του να μην επιβάλει στην Ισπανία και στην Πορτογαλία κυρώσεις για τα ελλείμματα που έχουν, δίνοντάς τους χρόνο για να τα καλύψουν, ενώ στην Ελλάδα βάζει το μαχαίρι στον λαιμό για τα δικά της ελλείμματα, δείχνει ότι λειτουργεί με βάση τα απωθημένα που έχει, τα οποία πάνε πίσω στο ’40. Ακόμη και το παγκοσμίου κύρους γερμανικό περιοδικό «Spiegel» κατήγγειλε: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά για Ισπανία και Ελλάδα από τον Σόιμπλε»!
Να σημειωθεί ότι έγκριτοι νομικοί και συνταγματολόγοι υποστηρίζουν ότι, μετά την ομολογία του εγκλήματος κατά της Ελλάδας από το ΔΤΝ, η χώρα μας μπορεί –και πρέπει– να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο.
Τώρα είναι η ώρα, τουλάχιστον με αυτό το... δώρο που μας έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, κυβέρνηση και αντιπολίτευση να δώσουν τα χέρια για μια κοινή εθνική γραμμή.
Αν δεν συμφωνήσουν ούτε τώρα, καλά κάνουν και συνεχίζουν οι περιβόητοι... «θεσμοί» να μας χορεύουν στο ταψί...
"ΤΟ ΠΑΡΟΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: