Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τρία Συντάγματα των Τούρκων έχουν αφανιστεί μέσα σε 30 χρόνια





Τρία Συντάγματα των Τούρκων έχουν αφανιστεί μέσα σε 30 χρόνια

Τρία Συντάγματα των Τούρκων έχουν αφανιστεί 

μέσα σε 30 χρόνια


Ανθρωποσφαγή! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την αδιαφορία των Τούρκων Στρατηγών για τους οπλίτες και τους αξιωματικούς τους, που εδώ και 28 χρόνια δεν έχουν πάψει να θυσιάζουν κυρίως στα οροπέδια του Κουρδιστάν …αλλά και στον αέρα του Αιγαίου!

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, που δόθηκαν ως απάντηση στην αρμόδια Επιτροπή Άμυνας της Βουλή τους, από το 1984 έως τώρα, ο Τουρκικός Στρατός και τα υπόλοιπα Σώματα αριθμούν 6.169 νεκρούς και 4.008 τραυματίες. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας απαντώντας σε ερώτηση που κατατέθηκε από το βουλευτή Gürkut Acar του κόμματος CHP, σχετικά με τις ανθρώπινες απώλειες, κατά τη διάρκεια των πάσης φύσεως επιχειρήσεων αποκάλυψε την αιματοχυσία που γνωρίζουν οι «γείτονες» και στατιστικά αγγίζει τους 200 νεκρούς κάθε έτος!

Οι απώλειες αυτές αφορούν σαφώς την αντιπαράθεση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων με τον PKK και λιγότερο βέβαια την αντιπαράθεση με την Ελλάδα στο Αιγαίο, αλλά δεν παύει και εκεί να έχει απώλειες. Αυτό που πρέπει να προβληματίζει τόσο τους Τούρκους όμως όσο και όλους τους «γείτονές» τους, είναι ότι έχουν να κάνουν με φυσικές ηγεσίες, που αδιαφορούν εντελώς για τις έμψυχες απώλειές τους όσες και αν είναι αυτές, αρκεί να επιτευχθεί ο σκοπός τους! Στην περίπτωσή τους, οι Τούρκοι όμως όσους και αν θυσιάσουν στον βωμό των πεποιθήσεων των «Γερακιών» της Άγκυρας, ούτε ο σκοπός …επιτυγχάνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: