Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

«Aura», «Ivory Wave» και «Vanilla Sky» ή πολύ απλά πως με 25 δολάρια γίνεσαι κανίβαλος








«Aura», «Ivory Wave» και «Vanilla Sky» ή πολύ απλά πως με 25 δολάρια γίνεσαι κανίβαλος



Γράφει ο Στρατής Μαζίδης
 
Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο μπορεί ο διεφθαρμένος ανθρώπινος εγκέφαλος να δημιουργήσει κάτι τόσο φρικιαστικό. “Άλατα μπάνιου” «Aura», «Ivory Wave» και «Vanilla Sky» τα μαγευτικά ονόματα του νέου ναρκωτικού όπου οι τρεις τελευταίες ονομασίες παραπέμπουν περισσότερο σε κάποιο εξωτικό κοκτέιλ παρά σε κάτι που σε μετατρέπει σε κτήνος.

Τα περιστατικά πραγματικά όπως διαβάζουμε στα blogs σοκάρουν:

Στο Μαϊάμι σε διάζωμα αυτοκινητόδρομου ταχείας κυκλοφορίας, ο Ρούντι Εβγένι επιτέθηκε σε άστεγο και έφαγε το 75% του προσώπου του, προτού οι αστυνομικοί τον ρίξουν νεκρό με έξι σφαίρες. Ενας άλλος άνδρας στην Ιντιάνα πήδηξε σε ώρες αιχμής στη μέση του αυτοκινητόδρομου κρατώντας ένα κοντάρι.Ενας νεαρός στην Πενσιλβάνια εισέβαλε στα καλά καθούμενα σε μοναστήρι και μαχαίρωσε έναν ιερέα, ενώ μια γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια… έκοψε τον εαυτό της σε κομματάκια γιατί νόμιζε ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από το δέρμα της. Ολα αυτά είναι περιστατικά εξαιρετικής βίας που έχουν σχέση με τη χρήση του ναρκωτικού «άλατα μπάνιου», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «New York Times».
  Οι άνθρωποι που κάνουν χρήση αυτού του ναρκωτικού έχουν αρχικώς την ψευδαίσθηση ότι φλέγονται, γι’ αυτό και βγάζουν τα ρούχα τους. Η 35χρονη Πάμελα ΜακΚάρθι από τη Νέα Υόρκη, αφού έκανε χρήση, έβγαλε όλα τα ρούχα της στη μέση του δρόμου και προσπάθησε να γδύσει και το τρίχρονο αγοράκι της, ενώ το χτυπούσε με γροθιές και στη συνέχεια προσπάθησε να το στραγγαλίσει.

Το παιδί σώθηκε χάρη στα σκυλιά ενός γείτονα που επιτέθηκαν στην εξαγριωμένη γυναίκα για να τη σταματήσουν. Η δύναμή της ήταν τόση, που με τα πόδια της στραγγάλισε τον έναν σκύλο. Τη ναρκομανή μητέρα σταμάτησαν αστυνομικοί, οι οποίοι της έκαναν ηλεκτροσόκ με όπλο taser για να την ακινητοποιήσουν, αφού δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά. Η 35χρονη Αμερικανίδα έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε λίγα λεπτά αργότερα.

Οι σκηνές αυτές δε μας είναι εντελώς άγνωστες. Κάτι παρόμοιο έχουμε δει και στην ταινία “ζωντανός θρύλος” με το Γουίλ Σμιθ πριν λίγα χρόνια προετοιμαζόμενοι ως συνήθως είτε μέσω κινηματογράφου είτε παιχνιδιών για το τι θα επακολουθήσει στο άμεσο μέλλον.

Εκεί ξέπεσε ο άνθρωπος… Να αναζητά τη λύση στις ουσίες και να μεταμορφώνεται σε τέρας. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε να στραγγαλίζεις το παιδί σου και να μη χαμπαριάζεις από τα teasers, να τρως το κεφάλι του άλλου και να πρέπει να αρπάξεις 6-7 σφαίρες για να σταματήσεις.

Δεν είχε άδικο ο Νίκος Καββαδίας στο μαχαίρι…

…πόλλα έχουν δει τα μάτια μου μαυτό που φέρνει τρόμο…

Εσάς;

http://freepen.gr/?p=6119 
http://www.elzoni.gr/html/ent/992/ent.23992.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: