Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟ ΜΠΟΎΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ




Γερμανικό έγγραφο: Για να κερδίσει η Μέρκελ θα χάσουν οι Έλληνες

«Δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στη Γερμανία. Το βέβαιο όμως είναι ότι στην προεκλογική περίοδο θα χάσετε εσείς».

Γερμανικό έγγραφο: Για να κερδίσει η Μέρκελ θα χάσουν οι Έλληνες

Με αυτή την κυνική τοποθέτηση, ανώτερο στέλεχος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών πώς η Ελλάδα θα πέσει για μια ακόμα φορά θύμα των εσωτερικών κομματικών συμφερόντων της καγκελαρίου.

Εμπιστευτικό Non Paper του κόμματος της Μέρκελ αποκαλύπτει ότι για να κερδίσει η γερμανίδα καγκελάριος τις εκλογές θα πρέπει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα έτσι ώστε αυτή τελικά να χάσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» που επικαλείται το non paper η Ελλάδα θα υποκύψει για άλλη μία φορά στις ορέξεις της Μέρκελ.

Τα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο έγγραφο δείχνουν ότι όσο η γερμανίδα καγκελάριος παραμένει αμετακίνητη και κυρίως απέναντι στην Ελλάδα τόσο τα ποσοστά της ανεβαίνουν ακόμα και από πολίτες που δεν είναι ψηφοφόροι της στη Γερμανία.

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/215099/germaniko-eggrafo-gia-na-kerdisei-i-merkel-tha-hasoyn-oi-ellines







Έρχεται η ώρα σας κυρία Μέρκελ

Πού θα πουλάτε τα προϊόντα σας όταν οι λαοί δεν θα έχουν λεφτά να αγοράσουν; Αυτό μπρος στην αλαζονεία σας το έχετε ξεχάσει...

Όπως το πάει η Μέρκελ, στο τέλος η χαμένη θα είναι η Γερμανία και φυσικά και η ίδια. Σύντομα η ύ­φεση θα αρχίσει -ήδη τα πρώτα σημάδια φάνηκαν- να κτυπάει την πόρτα των γερμανικών βιομηχανιών και μεγαλοεπιχειρήσεων. Μπορεί να έχουν λεφτά, να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας, όμως σε λίγο δεν θα βρίσκουν αγοραστές για τα προϊόντα τους, α­φού στις χώρες που τα εξάγουν (Ελλάδα, Ιταλία, Πορ­τογαλία Ισπανία, Ιρλανδία και πάει λέγοντας) ο κόσμος πια δεν έχει ούτε τα αναγκαία για να επιβιώσει.

Πριν λοιπόν, κ. Μέρκελ, δεις στην πατρίδα σου να κλείνουν εργοστάσια, χιλιάδες ανέργους στους δρόμους, βιτρίνες σκοτεινές, συσσίτια και ανθρώπους ερείπια το συμφέρον της χώρας σου είναι να ξεσφίξεις τη θηλιά, να ξεχάσεις τα Μνημόνια που δολοφο­νούν, να αλλάξει το γρηγορότερο η συνταγή και να δώσει το φάρμακο που θα βγάλει ζωντανό τον ασθενή από την εντατική που βρίσκεται σήμερα.

Όσο το γρηγορότερο συνειδητοποιήσει η γερμανί­δα καγκελάριος ότι το τσουνάμι πάει πια καταπάνω της, τόσο καλύτερο θα είναι γι' αυτήν, αλλά και για τη Γερμανία. Και δεν πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχει θεία Δίκη. Και ήδη την έχουν γνωρίσει δύο φορές... Στο χέρι τους είναι να μην τριτώσει το κακό...




Πληρώνουν την αλαζονεία τους οι Γερμανοί

Τα... κατάφεραν μια χαρά η κυρία Μέρκελ, ο κ. Σόιμπλε, ο κ. Ρέστελ, ο κ. Βεστερβέλε, η «Bild», το «Focus», αλλά και άλλες γερμανικές εφημερίδες και κανάλια και η πλειοψηφία των Γερμανών να ενώ­σουν όχι μόνο όλο τον Νότο, αλλά όλον κυριολεκτι­κά τον κόσμο εναντίον τους, πανηγυρίζοντας όλοι τη νίκη της Ιταλίας με 2-1 κατά της Γερμανίας, σαν να ή­ταν προσωπική υπόθεση του καθενός.

Η δική τους νίκη κατά της αλαζονικής και της ηγεμονικής νοοτροπίας των σημερινών Γερμανών, που βαδίζει στα ίδια χνάρια που οδήγησαν την οικουμένη δύο φορές σε αίμα δάκρυα και ερείπια

Ευτυχώς που υπάρχουν οι λαοί. Που αντιδρούν. Και ανθίστανται. Οι λαοί ήταν που νίκησαν και στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και στον Β’. Θα νικήσουν και τώρα. Δεν θα αφήσουν τους Γερμανούς της Μέρκελ να φέρουν για τρίτη φορά τον όλεθρο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: