Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μεθοδική και αναίμακτη… Γενοκτονία!





Μεθοδική και αναίμακτη… Γενοκτονία!





Γράφει ο
Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση…

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!

Ο σχολιασμός …

Πραγματικά είναι ανατριχιαστικά τα παραπάνω στοιχεία μια και δείχνουν πια ολοκάθαρα ότι κάποιοι επεδίωξαν και επιδιώκουν τον αφανισμό των Ελλήνων!

Δεν ξέρω τις επιβουλές και τις ευθύνες των έξωθεν παραγόντων αλλά κατηγορώ τους εγχώριους πολιτικούς (ειδικά των κομμάτων εξουσίας) οι οποίοι εθελοτυφλούν και τηρούν σιγή ιχθύος για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα!

Αντίθετα τα τελευταία χρόνια φαίνεται με την αδράνεια αλλά και τις αποφάσεις τους να συνδράμουν στην επικείμενη «αναίμακτη» γενοκτονία της φυλής μας η οποία δείχνει να συρρικνώνεται και να οδεύει προς την εξαφάνιση στο εγγύς μέλλον!

Η εξαθλίωση που μας οδήγησαν καθιστά τον θεσμό της οικογένειας αποτρεπτικό για τους νέους ανθρώπους οι οποίοι συνετά σκεπτόμενοι δεν ρισκάρουν πλέον να τεκνοποιήσουν αφού δυσκολεύονται να ζήσουν ακόμα και οι ίδιοι!

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό έπαψε να υποστηρίζεται από την πολιτεία η πολύτεκνη οικογένεια ενώ η φυγή στο εξωτερικό των νέων ανθρώπων (προς αναζήτηση καλύτερης τύχης) μας καθιστά μέρα με την ημέρα έθνος γερόντων το οποίο σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη (σκόπιμη κατά την γνώμη μου) λαθρομετανάστευση θα μας καταστήσει σύντομα «μειονότητα» μέσα στην ίδια μας την χώρα!

Κύριοι Πολιτικοί, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή (και επικίνδυνη) και χρειάζονται μέτρα που έπρεπε να έχουν ληφθεί από «Χθες» γιατί το σήμερα φαντάζει να είναι πολύ «Αργά», ενώ σίγουρα δεν υπάρχει ... «Αύριο»! 

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

http://www.elzoni.gr/html/ent/596/ent.23596.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: