Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ANONYMOUS : “Operation Pedochat”




Οι Αnonymous τα βάζουν με τους παιδόφιλους


Oι Αnonymous τα βάζουν με τους παιδόφιλους

Οι γνωστοί χακτιβιστές στρέφουν τα ...βέλη τους αυτή την φορά προς τους παιδόφιλους που δρουν στο διαδίκτυο μετά την επίθεση στην Ιαπωνία.

Οι Anonymous ανέβασαν ένα καινούριο βίντεο στο YouTube με το οποίο κηρύσσουν τον πόλεμο κατά των παιδόφιλων, αναφέροντας : «Πρόσφατα, έπεσε στην αντίληψή μας ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ιστοσελίδων, αφιερωμένος στους παιδόφιλους για να κάνουν chat και να ανταλλάσσουν φωτογραφίες».

Το γκρουπ ακτιβιστών έχει δώσει στην εκστρατεία το όνομα “Operation Pedochat” κι έχει ήδη ανεβάσει στην ιστοσελίδα Pastebin ονόματα κι emails χρηστών που φέρονται να συνδέονται σε ιστοσελίδες απευθυνόμενες σε παιδόφιλους.

Μάλιστα στο βίντεο οι χακτιβιστές ζητούν από τους πολίτες να βοηθήσουν, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους πολιτικούς και στα media και να κλείσουν οι εν λόγω ιστοσελίδες.

"Στόχος των Anonymous είναι να μειωθεί, αν όχι να εξαλειφθεί αυτή η μάστιγα από το Διαδίκτυο. Για το καλό όσων μας ακολουθούν, για το καλό της ανθρωπότητας και για εμάς θα απομακρύνουμε από το Διαδίκτυο και συστηματικά θα καταστρέφουμε όλα τα εν λόγω sites που θα συνεχίζουν να λειτουργούν", τα οποία είναι άγνωστα στους περισσότερους κοινούς χρήστες του Διαδικτύου, καθώς συχνά "κρύβονται".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη εκστρατεία με την ονομασία “Operation Darknet” αποκάλυψε 190 υποτιθέμενους παιδεραστές, δημοσιοποιώντας τις διευθύνσεις IP τους, δηλαδή τη μοναδική διεύθυνση στο Διαδίκτυο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό της φυσικής διεύθυνσης ενός χρήστη, οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να  εντοπίσει την γεωγραφική θέση του χρήστη.

 http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/218190/oi-anonumous-ta-vazoyn-me-toys-paidofiloys

Δεν υπάρχουν σχόλια: