Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Να μείνει το χαράτσι στη ΔΕΗ και χωρίς διευκολύνσεις απαιτεί η τρόικα






Στις «καλένδες» επιθυμεί η τρόικα να στείλει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για αποδέσμευση του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Να μείνει το χαράτσι στη ΔΕΗ και χωρίς διευκολύνσεις απαιτεί η τρόικα

Eνώ χιλιάδες πολίτες ζουν στα όρια της φτώχιας με τα νοικοκυριά να αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα, ενώ οι αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους σημειώνουν ρεκόρ, η τρόικα διέταξε να μην επιτρέπεται ουδεμία διευκόλυνση στην αποπληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ. Δηλαδή, χαράτσι και λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος θα εισπράττονται από τη ΔΕΗ μαζί, χωρίς καμία διευκόλυσνη!


Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχαν πληροφορίες, ότι το τέλος ακινήτων όχι μόνο θα αποδεσμευόταν από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αλλά και θα γίνονταν 5 δόσεις προκειμένου να διευκολυνθούν τα ήδη βεβαρημένα από τα εκκαθαριστικά της εφορίας νοικοκυριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 η τρόικα απαίτησε να δει έσοδα από το χαράτσι και έτσι τελικά εγκαταλείφθηκαν οι σκέψεις για χωριστά ειδοποιητήρια. Το γεγονός, πως περίπου 500 χιλιάδες πολίτες δεν πλήρωσαν το χαράτσι ακινήτων, ανησύχησε ιδιαίτερα την τρόικα, η οποία απαίτησε να δει έσοδα άμεσα από το τέλος ακινήτων. Αυτό έχει ως συνέπεια να εγκαταλειφθούν τα προηγούμενα σενάρια και η εισπρακτική μέθοδος του χαρατσιού να γίνει πλέον ακόμα πιο «βίαιη» από πριν, αφού δεν θα επιδέχεται κανενός είδους ..δόσεις και ρυθμίσεις.


http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/218330/na-meinei-to-haratsi-sti-dei-kai-horis-dieykolynseis-apaitei-i-troika

Δεν υπάρχουν σχόλια: