Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση



Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε πριν λίγα λεπτά η Κυβερνηση με 179 ΝΑΙ και 121 ΟΧΙ. Η Κυβέρνηση κατάφερε με ευκολία να ξεπεράσει το όριο της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας αφού έχει τη στήριξη τριών κομμάτων



Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση

Είχε προηγηθεί ένα διήμερο με έντονες διενέξεις και πολλές προσωπικές αντιπαραθέσεις. Το πολιτικό θερμόμετρο είχε ανεβεί από το Σάββατο με τον κ. Τσίπρα να επιτίθεται με σφοδρότητα στις κυβερνητικές προθέσεις για ιδιωτικοποιήσεις αλλά και στον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε ότι παραπλάνησε τον ελληνικό λαό.

Τον χαρακτηρισμό «δημαγωγό» απέδωσε στον κ. Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ ο κ. Φώτης Κουβέλης υπερασπίστηκε την παρουσία της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε να εξεταστούν όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, ενώ ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος προχώρησε σε μια γενικότερη πολιτική τοποθέτηση, με επίκεντρο το θέμα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης.

Τέλος, η κ. Παπαρήγα είπε στην ομιλία της ότι «δεν έφερε τη κρίση το μνημόνιο, αλλά η κρίση το Μνημόνιο. Είναι ένα μνημόνιο τέρας»

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/217093/elave-psifo-empistosynis-i-kyvernisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: