Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

44χρονος κρεμάστηκε στο σπίτι του στην Καλλιθέα






Πριν κρεμαστεί κόλλησε με ένα τσιρότο τους δείκτες του ρολογιού στις 12:30 δηλαδή την ώρα που έβαλε τέλος στη ζωή του


Μόλις μία μέρα από την αυτοκτονία του 44χρονου δικηγόρου, ακόμη μία αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα!

Ο επίσης 44χρονος άνδρας, μοντελιστής στο επάγγελμα, έβαλε τέλος στη ζωή του όταν κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στις 12:30 το μεσημέρι, στην οδό Δημοσθένους 71 στην Καλλιθέα.

Ο 44χρονος έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τα τελευταία 5 χρόνια και ήταν άνεργος. Δεν ήταν παντρεμένος και δεν έιχε παιδιά.

Είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο απευθυνόταν στους γονείς του και εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την ακραία πράξη.

Πριν κρεμαστεί κόλλησε με ένα τσιρότο τους δείκτες του ρολογιού στις 12:30 δηλαδή την ώρα που έβαλε τέλος στη ζωή του και έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό της συντρόφου του. Η κοπέλα ανησύχησε και ενημέρωσε ένα φίλο τους ο οποίος πήγε στο σπίτι του 44χρονου στις 13:30 αλλά ήταν ήδη αργά, αφού τον βρήκε απαγχονισμένο.


Συγκλονιστικό μήνυμα του αυτόχειρα στην Καλλιθέα

«Δεν πάει άλλο, δεν αντέχω αυτή την κατάσταση. Συγγνώμη…». Αυτό φαίνεται πως ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στο κινητό της συντρόφου του, ο 44χρονος άνεργος μοντελιστής, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως δημοσιεύει το Έθνος.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο μετά τη μία χτες το μεσημέρι στο ισόγειο της πολυκατοικίας, στην Καλλιθέα, όπου διέμενε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 44χρονος αντιμετώπιζε στον τελευταίο καιρό έντονα οικονομικά προβλήματα και κάποιες σημαντικές παραγγελίες που είχε κάνει είχαν ακυρωθεί.

Ο αυτόχειρας ήταν διακεκριμένος μοντελιστής με πολλά βραβεία στο χώρο του.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται όμως πως τα έβγαζε δύσκολα πέρα.


http://www.newsbeast.gr/society/arthro/379833/den-adeho-auti-tin-katastasi-suggnomi/
http://www.e-magazino.gr/alles-eidiseis/44xronos-kremastike-sto-spiti-mou-stin-kallithea.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: