Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Οι Αμαζόνες που σταμάτησαν τη Νέα Τάξη



Οι Αμαζόνες που σταμάτησαν τη Νέα Τάξη
Η έκταση της καταστροφής που έχει προκαλέσει στην Συρία ο πολυετής πόλεμος διατυπώνεται με συγκλονιστικό τρόπο σε μια νέα μελέτη του Syrian Center for Policy Research (Συριακού Κέντρου Πολιτικής Έρευνας):
Το 12% περίπου του πληθυσμού έχει σκοτωθεί ή τραυματισθεί, η μείωση του προσδόκιμου ζωής έπεσε από τα 70,5 χρόνια το 2010 στα 55,4 σήμερα και το συνολικό ποσοστό φτώχειας εκτιμάται στο 85,2%.
Μέσα σ’ αυτή την κόλαση, που έφεραν στον ιστορικό αυτό τόπο οι τζιχαντιστές και οι μισθοφόροι της σαουδο-τουρκο-δυτικής συμμαχίας, αναδείχθηκε ο ηρωϊκός αγώνας πολλών εκατοντάδων γυναικών της Συρίας, που έμειναν στον τόπο τους αποφασισμένες να αγωνιστούν και να σταματήσουν τα τζιχάντια της Νέας Τάξης: Αλλαουΐτισσες, Κούρδισσες, Γιεζίντι, Μουσουλμάνες και Χριστιανές, μαζί με τις Ρωσσίδες κομμάντος, πολεμούν και νικούν σήμερα στην Συρία στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης σε όλους μας.

Οι ηρωίδες πολεμίστριες Γυναίκες στην Συρία.



Γυναίκες του Αραβικού Συριακού Στρατού





Κούρδισσες και Γιεζίντι πολεμίστριες των γυναικείων τμημάτων του Κουρδικού Στρατού της Συρίας (YPJ) στην περιοχή της Ροζάβα. Οι Γιεζίντι γυναίκες ανήκουν στο τάγμα «Κόρες του Ήλιου» και εκπαιδεύθηκαν για την μεγάλη επιχείρηση ανακατάληψης της Μοσούλης.




Σύριες Χριστιανές γυναίκες που έχουν στρατευθεί στον αγώνα κατά του ISIS στην χώρα τους, μέλη της ταξιαρχίας με το όνομα «Γυναικείες Δυνάμεις Προστασίας της Γης μεταξύ των Δύο Ποταμών», που πολεμά τις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους. Εκπαιδεύονται στο στρατόπεδό τους στην πόλη Αλ-Κατανίγια, κοντά στα συρο-τουρκικά σύνορα.




Ρωσίδες κομάντος των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων.
Κούρδισσες και Ρωσσίδες, πλάϊ-πλάϊ σ’ έναν μεγάλο απελευθερωτικό αγώνα απέναντι στο «μαύρο μέτωπο» τζιχαντιστών-Τούρκων-Σαουδαράβων και την δυτική υποκρισία.

http://pylitonfilon.blogspot.gr/2016/05/blog-post_5.html
http://www.analystsforchange.org/2016/05/blog-post_14.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: