Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πως να καταλάβετε ένα έμφραγμα ένα μήνα πριν


Μια πολύ σημαντική συμβουλή:
Πως να καταλάβετε ένα έμφραγμα ένα μήνα πριν.



Διαβάστε παρακάτω σημαντικά σημάδια που σας προειδοποιούν για το έμφραγμα.
Κούραση

΄Όταν οι αρτηρίες στενεύουν, η καρδιά παίρνει λιγότερο αίμα από ότι είχε συνηθίσει. Αυτό την κάνει να δουλεύει περισσότερο από το κανονικό, κάνοντας σας να αισθάνεστε κουρασμένοι σχεδόν συνεχώς.
Λαχάνιασμα
Όταν η καρδιά τροφοδοτείται με  λιγότερο αίμα,  οι πνεύμονες δεν παίρνουν το οξυγόνο που χρειάζονται. Η καρδιά και οι πνεύμονες συνδέονται στενά. Έτσι, το ένα δεν μπορεί χωρίς το άλλο. Εάν έχετε προβλήματα αναπνοής καλύτερα να συμβουλευτείτε γιατρό καθώς μπορεί να σημαίνει ότι  πλησιάζετε το έμφραγμα.
Αδυναμία
Όταν το σώμα γίνεται αδύναμο ξαφνικά, είναι γιατί οι αρτηρίες στενεύουν όλο και περισσότερο και δεν υπάρχει σωστή κυκλοφορία του αίματος. Οι μύες σας δεν παίρνουν ό,τι χρειάζονται και έτσι εσείς αισθάνεστε αδυναμία χωρίς αυτό που κάνετε να την δικαιολογεί. Δώστε προσοχή.
Ζαλάδα και κρύος ιδρώτας
Η κακή κυκλοφορία προκαλεί και την περιορισμένη ροή αίματος στον εγκέφαλο. Αυτό είναι απειλητικό για την ζωή σας. Προκαλεί για αρχή ζαλάδα και ιδρώτα. Δεν πρέπει να το αγνοήσετε.
Πίεση στο στήθος
Εάν έχετε ήδη άλλα συμπτώματα, πιθανότατα να έχετε και μια δυσάρεστη αίσθηση πίεσης στο στήθος. Μια μικρή πίεση ή μια συνεχή πίεση. Αυτή θα μεγαλώνει συνεχώς μέχρι να συμβεί το έμφραγμα.
Συμπτώματα γρίπης
Εάν αισθάνεστε συμπτώματα κρυολογήματος ξαφνικά, χωρίς να δικαιολογείται, αυτό είναι γιατί θα συμβεί το έμφραγμα στο κοντινό μέλλον. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι κρύωσαν μερικές μέρες πριν το συμβάν.
Τι να κάνετε:
Εάν κάποιος από εσάς αισθάνεται αυτά τα συμπτώματα, πρέπει να πάτε σε γιατρό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να εμποδίσετε ένα έμφραγμα είναι να καταλάβετε τα συμπτώματα νωρίς.

http://talk-news.eu/igia/mia-poli-simantiki-simvouli-pos-na-katalavete-ena-emfragma-ena-mina-prin/

Δεν υπάρχουν σχόλια: